07 / 05 / 2024

Mamak istihdam

Mamak istihdam

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Ankara Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Mamak'ta emlak sektörünün değeri arttı!

Mamak'ta hayata geçirilen yatırımlarla modernleşti. Belediyenin planlı çalışmalarıyla marka konutların ilgisini çeken ilçede emlak değeri de artı. Ankara Mamak'ta, yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriy

Mamak'ta yapılan yeni inşaatlar istihdamı artırdı!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Ankara Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Mamak, imar ve şehircilikte gelişiyor!

Mamak, yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişiyor. Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Mamak'ta markalı konut yapımı arttı!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Mamak yeni inşaatlarla büyüyor!

Yapılan yatıranlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'la yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Ankara Mamak şehircilik ve imarda fark yaratıyor!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Mamak Belediyesi'nden 440 yapıya ruhsat!

Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor. Mamak Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Mamak’taki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor.

Mamak Belediyesi 4,5 yılda 3457 yapı ruhsatı verdi!

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir rekora imza attı. 4,5 yılda toplam 3457 adet yapı ruhsatı verildi.

Mamak’ta imar ve şehircilik hizmetleri inşaat sektörünü canlandırdı!

Ankara Mamak Belediyesi 2009 yılından bugüne yaklaşık 3 milyon 457 bin metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir başarıya imza attı. Belediye, 4,5 yılda 3 bin 676 yapıya da iskan verdi....

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta başvuru 8 Temmuz'da başlıyor!

Başvuru döneminin 8 Temmuz'da başladığı TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii projesinde 240 adet konut kura ile satılıyor...

TOKİ Ankara Mamak'ta başvurular 8 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 240 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru dönemi 8 Temmuz'da başlıyor...

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 1 azaldı!

TÜİK verilerine göre inşaat sektöründe istihdam, yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1 azaldı

Ahmet Güleç: Mobilya sektörü 500 bin kişiye istihdam sağlıyor!

Ahmet Güleç mobilya sektörünün 500 bin kişiye istihdam sağladığını, mobilya ihracatının yüzde 10 artacağını söyledi

Mamak istihdam Haberi

Mamak istihdam

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor. Mamak Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Mamak'taki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskan sayısında da artış yaşanıyor. Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan Mamak Belediyesi, Ocak ayından itibaren 440 yapıya ruhsat, 580 yapıya da iskan verdi. İlçede markalı konut yapımının artış göstermesi, altyapı çalışmalarının ilerlemesi gibi önemli faktörlerle bölgenin ciddi bir yükselişte olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Verilen inşaat ruhsatı ve iskân raporu verileri, Mamak'taki gelişimi gözler önüne seriyor. İlçemizin görünümü değişiyor ve bölgemizin değeri artıyor" dedi....