28 / 04 / 2024

Mamak karaağaç kentsel dönüşüm

Mamak karaağaç kentsel dönüşüm

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mamak'ın 3 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Mamak Altıağaç,Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde yeni bir kentsel yenileme projesini daha hayata geçiriliyor. 575 bin metrekare alanda uygulanan proje kapsamında bölgede bulunan bin 400 gecekondudan bin 150’sinin yıkımı gerçekleştirildi.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

Mamak karaağaç kentsel dönüşüm Haberi

Mamak karaağaç kentsel dönüşüm

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Üstü açık dev bir şantiye haline gelen Mamak adım adım yeşile bürünüyor. Temeli geçtiğimiz günlerde 870 konutla atılan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi 575 000 metrekarelik alanda uygulanacak. Binlerce metrekarelik alanı kapsayan bu projenin yüzde 57’si ise yeşil alana ayrıldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Cezaevi, çöplüğü ve gecekondularıyla anılan Mamak tabiri caizse küllerinden doğuyor. Kavgasız gürültüsüz binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak geçirdiği dönüşümü yeşil ile taçlandırıyor. Projelerimizin büyük bir bölümünü yeşil alana ayırıyoruz. Gelecek nesillere kentsel sorunlarından kurtulmuş yemyeşil bir Mamak bırakmayı hedefliyoruz” dedi.


BİNLERCE KONUT İNŞA EDİLECEK

TOKİ ile işbirliği çerçevesinde yapılan Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında binlerce konut...