18 / 07 / 2024

mamak kartal figürü

mamak kartal figürü

Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte ilçenin en büyük yatırımlarından olan Kartaltepe Kentpark'ta incelemelerde bulundu. Kartaltepe'nin adını temsilen alana hakim bir tepeye 7 tonluk kartal figürü yerleştirildi...

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı'nın kulesi 'çay bardağı' şeklinde olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 3 yıl önce atılan, Rize- Artvin Havalimanı’nın yapım çalışmaları devam ediyor. Yüzde 68'i tamamlanan havalimanının kulesinin de çay bardağı figürü olması karar verildi.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Martı figürünün iptal edildiği Kabataş'ta çalışmalar yeniden başladı!

İstanbul'da "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi"nde çalışmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan revize işleminin ardından yeniden başladı.

Kabataş Martı projesi değil, martı figürü iptal!

İBB Başkanı Uysal, Kabataş Martı projesinin iptal olmadığını, martı figürünün iptal edildiğini açıkladı.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor!

Bumerang Kartal, yatırımcısına kazandırmaya devam eden Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükseliyor. Projede metrekare fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor.. 

Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Altınordu Durugöl Mahallesi'nde yer alan Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı. 20 bin seyirci kapasitesine sahip olacak stat fındik figürü şeklinde tasarlanıyor.

Ordu Stadı'nın yüzde 50'si tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Ordu Stadı hakkında bilgi verdi. Fındık figürü şeklinde inşa edilen stadın inşaatı yüzde 45-50 seviyelerinde tamamlandı. 

Ankara Mamak'ta 171.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Bayındır'daki 24 gayrimenkulünü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Hakan Kıran martı figürlü konut tasarlıyor!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimari Hakan Kıran aynı zamanda gayrimenkul geliştiriyor. Kıran'ın tasarımlarındaki martı figürü dikkat çekiyor.

mamak kartal figürü Haberi

mamak kartal figürü

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte ilçenin en büyük yatırımlarından olan Kartaltepe Kentpark'ta incelemelerde bulundu. Kartaltepe'nin adını temsilen alana hakim bir tepeye 7 tonluk kartal figürü yerleştirildi. 150 dönüm alana sahip parkın yapımının yüzde altmış beş seviyesine ulaştığını kaydeden Akgül, yatırım içerisinde birçok imkanın bir arada bulunduğunu söyledi. 

DEĞİRMEN DE VAR 

Türkiye'nin ilk 'Çocuk Müzesi'nin de yer aldığı parkın dev bir rekreasyon alanı olarak hizmet vereceğini kaydeden Akgül, yatırım tamamlandığında Mamak'm en büyük kent meydanına kavuşacağını söyledi. Modern ve tarihi konseptin iç içe yer aldığı Kartaltepe Kentpark'ta spor alanları, koşu yolları, seyir terasları, kafeteryalar, Pierre Lotti benzeri açık hava Türk kahvehanesi, değirmen, müze, seyir tepesi ve otopark yer alıyor. 

Gondolla gezilecek 

Mamak'a ayrı bir hava katacak Kartaltepe...