12 / 05 / 2024

Mamak Kentpark çalışmaları

Mamak Kentpark çalışmaları

Mamak Belediyesi en büyük projelerinden biri olan Kentpark'ın 1. etabını bitirdi. Projedeki Türkiye'nin ilk çocuk müzesi de tamamlanmak üzere...

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Ankara Mamak'ta asfalt çalışmaları devam ediyor!

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara Mamak'ta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi!

Mamak Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürüttüğü asfalt çalışmalarıyla 7 yılda 2 milyon 324 bin 433 ton asfalt serimi gerçekleştirdi

Bilecik Belediyesi altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Bilecik Belediyesi, kış ayı içresinde altyapı bir sorunla karşılaşmamak için kentin çeşitli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarla aşırı yağışlar sonucu sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi planlanıyor.

Mamak'taki altyapı çalışmaları hız kesmiyor!

Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor. Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılı başından itibaren 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Mamak kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

KENTSEL dönüşüm projeleriyle örnek alınan Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. Mesut Akgül "Gecekondu, çöplük ve cezaevi gibi olumsuz imajından kurtulan Mamak'ta büyük bir dönüşüm yaşanıyor." dedi.

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı!

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı. Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında derenin her iki tarafına toplamda 4 kilometre yapılacak yeni çalışma ile mevcut bisiklet yolu ağı 18 kilometreye ulaşacak.

Ankara Mamak Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları bitti!

Mamak Belediyesi tarafından inşa edilen Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları da tamamlanandı. Kule yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Planetaryum Kule uzay meraklılarına çok farklı deneyimler yaşatacak.

Mamak Kentpark çalışmaları Haberi

Mamak Kentpark çalışmaları

Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. 150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçlarının dikilip, peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel aktiviteleriyle Mamak'ın yeni yüzü haline geldi. Saimekadın'dan başlayıp, Mamak Pazar Alanı'nda son bulan parkta, 3 bin metrekarelik alanı kaplayan Türkiye'nin ilk çocuk müzesinin yapımı da tamamlanmak üzere. Mamak için tam bir seyir terası olacak parkta inşa edilen değirmen kafe ve merpen kulelerinin ve 650 metrelik sentetik çimle kaplı yürüme yolunun yapımı tamamlandı. Yatırım kapsamında alana hâkim bir tepeye 7 tonluk dev kartal figürü yerleştirildi. Pierre Loti benzeri açık hava Türk kahvehanesi ve mini tiyatronun da yapımı tamamlandı. Birinci etabı tamamlanan parkın, ikinci etabının proje çalışmaları devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak kültürel...