20 / 05 / 2024

Mamak Kıbrıs gençlik merkezi

Mamak Kıbrıs gençlik merkezi

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ndeki üçlü tesisin yüzde 75'i tamam!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapan kazanacak!

Türk ve Rum kesimleri birleşirse Kıbrıs'ta gayrimenkul fiyatları artacak. KKTC'de güneye göre yarı yarıya ucuz olan arsa, arazi ve konut fiyatları, birleşmeyle birlikte İkİ katina çıkacak...

Kıbrıs emlak dünyası Cityscape Turkey’den geçer not aldı mı?

Cityscape Turkey, uluslararası emlak markalarını ve yatırımcıları bir araya getirdi. KKTC emlakları da oradaydı. Peki olması gerektiği gibi temsil edildi mi? Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz izlenimlerini paylaştı..

Kıbrıs emlak sektörüne özel konut kredisi fırsatı!

Kıbrıs inşaat ve Kıbrıs emlak dünyası için çok özel bir kredi geliyor. Türkiye İş Bankası, Kıbrıs Developments ile KKTC'de ilk kez natamam konut kredisi fırsatı sunuyor. İşte Milos Park Homes ile başlayan kredinin detayları..

Alanyalılar'ın Kıbrıs'tan ev alımı arttı!

Merkezi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne'de bulunan Cyprus Estate, KKTC vatandaşlarına Alanya'dan, Alanyalılara ise KKTC'den ev satışlarının hızlandığını bildirdi. KKTC'den ev alanların ilk tercihinin de Girne olduğu belirtildi.

Mamak Kıbrıs gençlik merkezi Haberi

Mamak Kıbrıs gençlik merkezi

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde inşa ettiği ve bir çok hizmetin tek noktadan verileceği Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesi toplamda 10 bin 70 metrekare alanı kapsıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Projenin bodrum katında dükkânlar, mescit, zabıta karakolu ve tesisin teknik merkezi bulunuyor. Zemin katında düğün salonu, nikâh memuru odası aile merkezi, derslikler, öğretmenler odası ve idari ofisler de bulunuyor. Birinci katta aile merkezi ve gençlik merkezi derslikleri, yemek salonu, çok amaçlı salon bulunuyor"...