02 / 05 / 2024

Mamak Kıbrıs Mahallesi tapu

Mamak Kıbrıs Mahallesi tapu

16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği'nde düzenlenen törenle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'nde tapu sorunu çözüldü!

Ankara Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 15 bin vatandaşı ilgilen plan değişikliği ile tapular dağıtıldı..

Mamak Kıbrıs Mahallesi vatandaşları tapularına kavuştu!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği’nde Başkan Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'ndeki dönüşümde son durum ne?

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'nde semt sakinleri kentsel dönüşümden şikayetçi. Mahalleli artık yıkım çalışmalarının tamamlanmasını istiyor.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ndeki üçlü tesisin yüzde 75'i tamam!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Şahinbey Kıbrıs Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapan kazanacak!

Türk ve Rum kesimleri birleşirse Kıbrıs'ta gayrimenkul fiyatları artacak. KKTC'de güneye göre yarı yarıya ucuz olan arsa, arazi ve konut fiyatları, birleşmeyle birlikte İkİ katina çıkacak...

Mamak Kıbrıs Mahallesi tapu Haberi

Mamak Kıbrıs Mahallesi tapu

Mamak Belediyesi, Kıbrıs Mahallesi'nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği'nde düzenlenen törenle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı. Törende vatandaşların tapularını teslim eden Akgül "Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın gayreti içinde olduk. Söz verdik yaptık" dedi. Klasik parselden emsalli parsele dönüşen imar değişikliğiyle bin 700 parsellik alan üzerinde imarlı yapılaşmanın önü açıldı. Aydınlatmadan kanalizasyona, yol açımından temizliğe kadar alt ve üst yapı sorunlarının çözüme kavuşacağı imar değişikliğiyle emsal 0,75 ve 1, 30'dan 2' ye yükselerek inşaat alanı arttı. İmar çalışması yapmanın zor ve zahmetli bir iş olduğunun altını çizen Akgül "Gerçekleştirdiğimiz imar değişikliği ile yatırımcı müteahhitler de bölgeye rağbet edecek. Kıbrıs mahallemiz bu değişikle yalnızca Mamak'ın...