15 / 05 / 2024

Mamak Kutlüğün Mahallesi Köy Meydanı

Mamak Kutlüğün Mahallesi Köy Meydanı

Mamak Kutludüğün Mahallesi’nde yapımı tamamlanan köy meydanı vatandaşların hizmetine sunuldu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yeni kent meydanımız Kutludüğün sakinlerine hayırlı olsun" dedi.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap son başvuru bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap projesi satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve TOKİ stoklarında yer alan 66 adet konut satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları başlıyor!

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 2.Bölge TOKİ için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3 Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 88 adet konut yer alıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları yarından itibaren başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ son başvuru tarihi!

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ'de yer alan 37 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 67 bin 773, en yüksek satış bedeli ise 145 bin 876 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir başvuru 2017!

Toplamda 76 adet daireden meydana gelen TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesindeki dairelerin başvuruları bugün başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu 2016 başvurusu!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 115 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.

Mamak Kutlüğün Mahallesi Köy Meydanı Haberi

Mamak Kutlüğün Mahallesi Köy Meydanı

Mamak Belediyesi, Kutludüğün Mahallesi’nde yapımına başladığı köy meydanını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yeni kent meydanımız Kutludüğün sakinlerine hayırlı olsun" dedi.


Küp taştan yapılan köy meydanı içerisinde mini süs havuzu, çiçek parteri, oturma grupları, yeşil alan ve Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen köy kahvesi bulunuyor. Kent meydanı mahalle sakinlerinin de beğenisini kazandı. Mamak Belediye Başkanı Akgül, "Yeni kent meydanımız Kutludüğün sakinlerine hayırlı olsun. Meydan yaz günlerinde gencinden yaşlısına toplanarak muhabbet edip zaman geçirebileceği mekan haline gelecek" diye konuştu.


Selçuklu mimarisinde köy kahvesi

Dekoratif aydınlatmaların da kullanıldığı Kutludüğün Kent Meydanı yaklaşık 720 metrekarelik alana sahip. Alanın büyüklüğü, bahçesi ve çevre düzenlemeleri ile birlikte bin 500 metrekareye ulaşıyor. Tamamlanan meydan içerisinde bulunan ve dikkat çeken bir diğer ayrıntı da Selçuklu...