03 / 05 / 2024

mamak modern konutlar

mamak modern konutlar

İki ay önce 2 bin konutun temelinin atıldığı ve Ankara'nın Mamak ilçesinin iki ayrı mahallesini kapsayan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor...

Şehirlerle ilgili flaş öneri! Modern konutlar tarihe mi karışıyor?

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, şehirlerle ilgili flaş bir öneride bulundu. İşte Bulut Akacan'ın o değerlendirmeleri...

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları bugün sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci bugün sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları için son iki gün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süresi 1 Şubat'ta sona eriyor.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları için başvuru süresi uzatıldı! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için başvuru süresi 1 Şubat'a kadar uzatıldı.

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

mamak modern konutlar Haberi

mamak modern konutlar


İki ay önce 2 bin konutun temelinin atıldığı ve Ankara'nın Mamak ilçesinin iki ayrı mahallesini kapsayan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Gecekondu izlerinin yok olduğu alanda artık modern binalar yükselmeye başladı. Konutların inşaat çalışmaları devam ederken, yeni binalar için temel atma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. 437 bin metrekarelik alanda toplam 5450 konutun yapılacağı proje kapsamında konutların yanı sıra cami, lise, ilköğretim okulu, anaokulu, ticaret merkezleri, sağlık tesisi, sosyal kültürel tesis alanları ve ilçe emniyet müdürlüğü yer alıyor. TOKİ ile birlikte yürütülen proje kapsamında 1,5 yıl gibi kısa sürede yüzde 75’ in üzerinde hak sahibiyle anlaşma gerçekleştirildi.


YEŞİL DÖNÜŞÜM


Yükselen konutların beraberinde yeni bir kültürü de getireceğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, konutların yükselmesinin mutluluk verici...