30 / 04 / 2024

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci yarın sona eriyor. 



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan  Mamak Eserkent Sosyal Konutları için başvuru süreci 1 Şubat'a kadar uzatılmıştı. Yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik olan sosyal konutlar için kura tarihi 10 Şubat.

Mamak Eserken'te yer alan 1+1 daireler yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için 100 TL'den kiraya verilecek. Projede 400 daire yer alıyor.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Başvuru için aylık kazancın 3 bin lirayı geçmemesi gerektiği, eşlerin üzerinde herhangi bir gayrimenkul olmaması şartının aranıyor. başvurularda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma koşulu da yer alıyor.

Başvuru sahiplerinden ayrıca, ikametgahlarının en az 6 ay öncesinden itibaren Ankara'da olduğunu belgelemesi istenecek. 

Mamak Eserkent Sosyal konutları için vatandaşların, "http://www.ankara.bel.tr/genel-sekreter/genel-sekreter-yardimcisi/ozel-projeler-ve-donusum-dairesi-baskanligi/mamak-eserkent-sosyal-tesislerinde-tahsis-islemleri" internet adresi üzerinden form doldurması ya da Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı 18 numaralı bankosundan başvuru yapabilecek.

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi!


Geri Dön