05 / 05 / 2024

mamak sahipsiz ev yıkımı

mamak sahipsiz ev yıkımı

Ankara Mamak Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele ederken kullanılmaz haldeki terkedilmiş binaları da kent estetiğini sağlamak için yıkıyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekip her gün bölge taraması yapıyor...

O ilde 2 adet 3+1 daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Ege Mahallesi'nde yer alan 2 adet 3+1 daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Mamak'ta 7 bin 21 iskan 6 bin 401 ruhsat verildi!

Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımların atıldığı Mamak’ta ev ve iş yeri sahiplerinin yüzü gülecek adımlar atılıyor.

Mamak Belediyesi'nden arsa devrimi!

Mamak’ta uzun yıllar gecekonduda oturan ancak tapu sahibi olamayan vatandaşlar mağdur edilmeyecek. Söz konusu kişiler uygun kredi imkânı ile ileride kendilerini modern bir ev sahibi yapabilecek oranda arsanın sahibi olabilecek

İnciyaka Mamak ev fiyatları!

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnciyaka Mamak ev fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 750 TL’den başlıyor. Projede inşa çalışmaları başladı.

Ankara'da ev sahibini öldüren kiracı tutuklandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde, 3 aydır ödemeyen kirasını isteyen ev sahibini öldüren kiracı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir ev fiyatları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir ev fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede toplamda 180 ay altgelire özel satışta.

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 81 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu başladı ve devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir başvuruları devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları işlemleri devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede toplamda 355 adet konut alt gelirler için satışta.

TOKİ Ankara Mamak başvuru 2015!

Daire fiyatlarının 52 bin 426 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Ankara Mamak Konutları'nda yer alan toplam 18 adet ev açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak başvuru 2015...

mamak sahipsiz ev yıkımı Haberi

mamak sahipsiz ev yıkımı


Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı harita mühendisi, yapı denetim amiri ve inşaat teknikerinden oluşan ekipçe her gün bölge taramaları gerçekleştirilirken, vatandaş şikâyetleri değerlendirilip yasal zemin oluşturularak bu yıl içinde 298 sahipsiz virane ve 63 adet kaçak yapının tespiti gerçekleşti. Tespit edilen virane yapıların 217'si, kaçak yapıların da 23 tanesinin yıkımı gerçekleşti. 


Mamak'ta görselliğe ve huzura büyük önem verdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kanunlar çerçevesinde hareket ederek bu tip tehlike arz eden binaların yıkımıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Mamak'ın, şehircilik anlayışına ters düşen ve çevre kirliliğine sebep olan yıkıntılardan temizlendiğini belirten Akgül, yıkım için mahalle sakinlerinin de kendilerine destek verdiklerini kaydetti. Terk edilmiş yapıların uçucu madde bağımlıları tarafından barınak olarak kullanıldığını belirten Akgül, "İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat...