04 / 05 / 2024

Mamak Samsun Yolu

Mamak Samsun Yolu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgülü, Samsun Yolu'nun kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarıyla cazibe merkezi haline geleceğini anlattı. Mamak Belediyesi Samsun Yolu için 132 dönümlük proje hazırladı.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Samsun-Sivas demir yolu hattında seferler başladı!

Modernizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas demir yolu hattında ilk yük treni seferine başladı.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 990 konuttan meydana gelen geliyor.

Mamak Siteler Showroom'da sona gelindi!

Mamak’a kazandırılan yatırımlardan biri de Siteler Esnafı için yaptırılan showroom. Samsun Yolu kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen showroom hem Siteler esnafının yüzünü güldürecek hem de Mamak’ta istihdama katkı sunacak

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Ata Yolu 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da milli mücadeleyi başlatmak için Bandırma Vapuru'yla Samsun'a gelişinin ardından Amasya'ya giderken kullandığı 98 kilometrelik "Ata Yolu" 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Mamak Samsun Yolu Haberi

Mamak Samsun Yolu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Samsun yolu üzerinde gerçekleştirecekleri proje için, "Şu an şehir merkezi tamamen doldu ve ihtiyacı karşılamıyor. Samsun yolu Başkente gelirken 40’tan fazla vilayetin giriş kapısıdır. Amacımız Ankara’nın doğu girişini çekim merkezi haline getirmek" dedi.


Mamak Belediyesi, kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarıyla Samsun yolunu cazibe merkezi haline getirecek. Mamak Belediyesi hazırladığı proje kapsamında Samsun yolu üzerinde bir meydan kuracak ve belediye hizmet binası, kaymakamlık, tapu-kadastro, ASKİ Bölge Müdürlüğü gibi hizmet birimlerini bir merkezde toplayacak. 132 dönümlük proje içerisinde hizmet birimlerinin yanı sıra ticaret merkezleri de yer alacak.


Projenin Mamak için dönüm noktası olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Şu an şehir merkezi tamamen doldu ve ihtiyacı karşılamıyor. Samsun yolu Başkente gelirken 40’tan fazla vilayetin giriş kapısıdır....