06 / 05 / 2024

mamak toki ankara mamak toki teslimleri

mamak toki ankara mamak toki teslimleri

Gecekonduya kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarıyla çözümler üreten Mamak Belediyesi bir yandan ilçede gecekondu yıkımlarına devam ediyor bir yandan da yapımı tamamlanan konutları hak sahiplerine teslim ediyor.

Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk sözleşme imzalama tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor ve 29 Nisan 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projenin kura çekilişi 18 Nisan Pazartesi günü yapıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap alt gelir grubu başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap alt gelir grubu başvuru dönemi 2 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak. Projede toplamda 355 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart Konutları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart Konutları toplamda 214 adet daire satışa çıkarıldı. Projede başvuru işlemleri 2 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanan proje TOKİ Ankara Mamak 'ta daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi bugün yapılacak. Taksitlerin 964 TL' den başladığı TOKİ Ankara Mamak projesinde ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak 4. Etap 447 konut ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ Ankara ili, Mamak ilçesi, Anayurt ve Gülseren Mahalleleri 4. etap 447 konut, 1 adet lise, 1 adet İlköğretim Okulu, 1 adet 750 kişilik cami ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

Başvuru döneminin devam ettiği projede aylık taksitler 964 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları bugün başladı. Aylık taksitlerin 964 TL'den başladığı projede toplamda 66 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı. Projede ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları yarın başlıyor!

Konutların tiplerinin 3+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde kura çekilişi 18 Mart 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Evleri başvuru işlemleri 24 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Daire fiyatlarının 133 bin 192 TL'den başladığı projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

mamak toki ankara mamak toki teslimleri Haberi

mamak toki ankara mamak toki teslimleri

Yatıkmusluk-Alünevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda kura çekimi gerçekleştirüdi. 28 hak sahibinin yeni konutlarına kavuştuğu kura çekimi Mamak 45. 

Noter huzurunda yapıldı. Uyguladıkları kentsel dönüşüm projeleriyle gelecek nesillere rahat yaşayabilecekleri yaşam alanları oluşturduklarım kaydeden Mamak Belediye Başkam Mesut Akgül; "Mamak için yılların getirdiği en büyük sorun gecekondulaşmadır. Bizler kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarımızla bu sorunu hızlı bir şekilde çözüyoruz. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü Mamak'ta kavgasız ve gürültüsüz bir dönüşüm yaşanıyor" dedi. 

Vatandaş memnun Murat Doğan -Memur (37): "Yatıkmuslukta hak sahibiydim. Çekilişle dairemin yerini belirledim. Mamak'ın en büyük sorunu gecekondudan bizleri kurtaran bütün yetkililere ve başkanımıza teşekkür ediyorum" Fehmi Işık -Emekli (70): "Şimdi Sincan'da oturuyorum. Kura çekiminden sonra yeniden Mamak'a taşınacağım. Çok mutluyum, memnunum" Yatıkmusluk -...