19 / 05 / 2024

mamak yatırım

mamak yatırım

TÜRKİYE Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanlığı'na seçilen Türker Naslı ve dernek üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Mamak'ta 623 iskan, 563 ruhsat sayısına ulaşıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Cengizhan Mahallesi'nde oturan Ferhat Metin'in evine konuk oldu. Akgül, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, ilçede yapılan yatırım ve çalışmaları paylaştı...

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mamak yatırımcının gözdesi oldu!

İlçenin çehresini değiştiren projeleri sonrasında yatırımcının da gözdesi haline gelen Mamak’ta yeni yeni işyerleri açılıyor. Büyüyen Mamak’la birlikte esnafında yatırım için tercihi Mamak oluyor.

Yatırımınızı arsaya yapın!

Birkaç sene önce Eskişehir yolu ve İncek'in yatırım için uygun bulunduğunu söyleyen Ankara'nın yatırım danışmanı Kürşat Köşker, ''İbre artık Keçiören ve Mamak'a döndü'' dedi.

Ankara'nın yeni yatırım merkezi Mamak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. Naslı, TÜGİAD üyelerinin de Mamak'a yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Mamak Mavigöl, Kutludüğün ve Ortaköy bölgesinde yatırım kazandıracak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy’de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi.

Mamak'taki yeni projelere yatırım yapanlar kaybetmiyor!

Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te gözler doğuya çevrildi. Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ama adı yıllarca çöplük kokusuyla anılan Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapanlar kaybetmiyor.

Mamak'ta yatırım yapan kazanıyor!

Ankara özellikle son beş yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te ise, gözler doğuya çevrildi. Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapan kazanıyor...

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

mamak yatırım Haberi

mamak yatırım

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül TÜGİAD Başkanı Türker Naslı ile fikir alışverişinde bulundu. 


Özel sektörün Mamak, Mamak'ın da özel sektör için önemli olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "İlçemiz büyük bir dönüşüm yaşıyor. Ankara'nın en fazla ruhsat veren belediyesiyiz. Kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla deva ediyor. 


Projelerimizle bölgenin değerine değer kattık. Bu durum da yatırımcılara her yönüyle büyük fırsatlar sunuyor. Yatırımcıları ve işadamlarımızı her zaman Mamak'a bekliyoruz bu manada bizler her zaman özel sektörün ve işadamlarımızın yolunu açtık" dedi. 


Mamak'a yatırım yapmak istiyoruz 


Başkan Türker Naslı ziyarette yaptığı konuşmada; 850 üyesi bulunan TUGİAD'ın 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve 18 milyar dolarlık ilıracat hacmini temsil ettiğini dile getirerek; "Mamak'ta son yıllarda yaşanan gelişmelerin tüm iş dünyasının dikkatini çekiyor. Başarılı çalışmalarınızdan...