08 / 05 / 2024

TÜGİAD üyeleri Mamak'a yatırım yapmak istiyor!

TÜGİAD üyeleri Mamak'a yatırım yapmak istiyor!

TÜRKİYE Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanlığı'na seçilen Türker Naslı ve dernek üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.



Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül TÜGİAD Başkanı Türker Naslı ile fikir alışverişinde bulundu. 


Özel sektörün Mamak, Mamak'ın da özel sektör için önemli olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "İlçemiz büyük bir dönüşüm yaşıyor. Ankara'nın en fazla ruhsat veren belediyesiyiz. Kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla deva ediyor. 


Projelerimizle bölgenin değerine değer kattık. Bu durum da yatırımcılara her yönüyle büyük fırsatlar sunuyor. Yatırımcıları ve işadamlarımızı her zaman Mamak'a bekliyoruz bu manada bizler her zaman özel sektörün ve işadamlarımızın yolunu açtık" dedi. 


Mamak'a yatırım yapmak istiyoruz 


Başkan Türker Naslı ziyarette yaptığı konuşmada; 850 üyesi bulunan TUGİAD'ın 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve 18 milyar dolarlık ilıracat hacmini temsil ettiğini dile getirerek; "Mamak'ta son yıllarda yaşanan gelişmelerin tüm iş dünyasının dikkatini çekiyor. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. 

TÜGİAD üyelerimiz de Mamak'a yatırım yapmak istiyor" dedi. Ziyaretin sonunda Türker Naslı, Akgül'e çini tabak hediye etti.

 

Güçlü ANADOLU


Geri Dön