28 / 04 / 2024

mamak yenni park projeleri

mamak yenni park projeleri

Mamak Belediyesi Mahallede İftar Var programlarıyla aynı mahallede yaşayan vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmalarının adresi Harman ve Hürel Mahallesi oldu.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Mamak'a 2016'da 20 yeni park!

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

Mamak'a 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nı denetledi

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Mamak Karşıyaka'ya dev piknik alanı geliyor!

İlçe sınırları içerisinde yeşil alan miktarını ve park sayısına her geçen yıl yenilerini ekleyen Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde yeni bir park inşa ediyor.

Mamak'taki eski çöplük alanı 'park' olacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan, Mamak'taki eski çöplük alanına EGO Garajı yapılması kararına vatandaş itiraz etti. Açılan dava ve toplanan 5 bin 700 imzanın ardından alanın, 'bölge parkı ve spor alanı' olarak ayrılması kararlaştırıldı

Mamak'taki 11 milyon metrekarelik askeri araziye 4 dev proje!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaldırılacak olan 11 milyon metrekarelik 4. Kolordu’ya tabiat parkı, üniversite, müze ve şehit yakınları için konut projesi teklifi sunacak.

Mamak'a 11 yeni park geliyor!

Mamak Belediyesi, yıl sonuna kadar 11 yeni parkı daha ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mahallelerimizde yeni parklar yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.

İmara açılan Mamak Çöplüğü TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Mamak Belediyesi'nin yeşil alan olacağını duyurmasına rağmen EGO otobüslerinin park alanı haline getirilmesi kararı alınan ve imara açılan eski Mamak Çöplüğü'nü TBMM gündemine taşıdı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kira ödemeleri başladı!

Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, için kira yardımları ile gerçekleşen park, yol ve çevre düzenleme çalışmaları görüşüldü.

Mimarlar Odası Mamak'ı mercek altına aldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Mamak'ta mahallelinin kullandığı park alanının bütünlüğünün yok edilerek yerine LPG akaryakıt istasyonu yapılması istenen plan değişikliğine dava açtı.

Mamak Cengizhan Mahallesi’ne yeni park!

Mamak Belediyesi ilçede bulunan parklara yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cengizhan Mahallesi 841 ve 842 sokakların kesiştiği alanda yeni bir parkın yapımına başladı

Ankara Mamak'taki park alanına benzin istasyonu mu yapılacak?

Mamak’ta belediye meclis kararlarıyla General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı ile Şahintepe Mahallesi’ndeki sosyo-kültürel tesis alanının akaryakıt ve LPG istasyonu olarak ayrılması bölge halkının tepkisini çekti.

mamak yenni park projeleri Haberi

mamak yenni park projeleri


Mamak Belediyesi Mahallede İftar Var programlarıyla aynı mahallede yaşayan vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmalarının adresi Harman ve Hürel Mahallesi oldu. 


Harman Mahallesi Toki İlköğretim Okulu Bahçesi ve Hürel Mahallesi'nde bulunan toplu konutlarda gerçekleşen iftar organizasyonuna Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. 

Hürel Mahallesi iftarında mahalleliye seslenen Akgül, mahalleye yeni bir park kazandıracaklarının müjdesini verdi. 

Akgül, "Binaların dış cephelerini yenileyerek mahallemizde kent estetiğini sağladık. 

Mahallemizin en büyük sıkıntısı park ve oyun alanlarının yetersiz olmasıydı. Burada Makine Kimya Enstitüsü'ne ait bir alan vardı. Ramazan öncesi Makine Kimya Enstitüsü'ne gerçekleştirdiğimiz ziyarette bu alanın tahsis sözünü aldık. Şimdiden parkımız hayırlı olsun"...