02 / 05 / 2024

Mamak yol tarifi

Mamak yol tarifi

Sene başından bu yana 25 bin 145 metre yol açımı gerçekleştiren Mamak Belediyesi, yine bu süre içinde 41 bin 260 metre malzemeli yol bakımı, 18 bin 378 metre bordür ve 18 bin 081 metrekare de tretuvar yapımı gerçekleştirdi.

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Ankara Mamak'ın altyapısı kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mamak Belediyesi’nin altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri, kaldırım ve bordür çalışmalarına da devam ediyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Mamak baştan aşağı yenileniyor!

BÜYÜK bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak'ta altyapı çalışmaları da devam ediyor. Ekipler bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kira ödemeleri başladı!

Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, için kira yardımları ile gerçekleşen park, yol ve çevre düzenleme çalışmaları görüşüldü.

Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi!

Kapılarını bugün açan Modern East AVM 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile inşa edildi. Peki Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi...

Aydos Country yol tarifi!

Toplam 50 bin metrekare arsa alanda inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Aydos Country yol tarifi kapsamında Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor.

Ankara Mamak'ta altyapı çalışmaları sürüyor!

Mamak Belediyesi ilçe genelinde sene başından bugüne 18.007 metre imarlı yol açımı, 21 bin 497 metre malzemeli yol bakımı, 16.437 metre tül bordür yapımı ve 25 bin 286 metrekare tretuvar yapımı gerçekleştirdi.

Mamak Kusunlar'da kaçak hafriyat dökümü çevre kirliliği yapıyor!

Mamak Kusunlar, kaçak hafriyat dökümü nedeniyle çevre felaketiyle karşı karşıya kaldı. Bölgedeki döküm sahası yerine boş arazilere ve yol kenarına bırakılan moloz ve çöpler, yeşil alanları öldürüyor, göletleri kurutuyor.

Mamak’ta yol atağı!

Ankara Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, bölgede yoğunlaştırdığı çalışmalar kapsamında bir taraftan yeni yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Mamak'ta yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor!

İlçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka kent olma yönünde hızla ilerleyen Mamak Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ederek hizmet atağını sürdürüyor.

Avrupa Konutları Kale yol tarifi!

Avrupa Konutları Kale projesi Zeytinbrunu - Cevizlibağ'da inşa ediliyor. Proje 650 milyon TL yatırım bedeline sahip. Avrupa Konutları Kale yol tarifi haberimizde yer alıyor.

Mamak yol tarifi Haberi

Mamak yol tarifi

Mamak Belediyesi, İlçe'ye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Belediye, ilçenin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Cengizhan, Eski Bayındır, Başak, Nenek Organize Sanayi bölgesi ve Fahrikorutürk Mahalleleri'nde yol açım ve genişletme çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İmar yapılaşması devam eden bölgelerde iş makineleri eşliğinde bir taraftan yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor. Yol çalışmalarının şehirleşmeyi hızlandıran en önemli unsur olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgiil, yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını belirtti. Yolları belli bir program dâhilinde açarak ilçeyi imar planlarına uygun bir kent haline getirmek için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Akgiil, "Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan...