07 / 05 / 2024

Mamakta yol atağı

Mamakta yol atağı

Ankara Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, bölgede yoğunlaştırdığı çalışmalar kapsamında bir taraftan yeni yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

Yapıtek Yol İnşaat Proje Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Yol İnşaat Proje Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Altıbağ tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Yanlış dış cephe kaplamaları yangına yol açıyor!

İZODER, bugün Ataşehir’de meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulundu. İZODER Başkanı Levent Pelesen, yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Ndc Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ndc Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de İbrahim Kemal Andıç tarafından kuruldu.

Manisa Gördes'e 3 taraftan yol hamlesi!

Gördes'e 3 Taraftan Yol HamlesiGördes'te devam eden devlet yatırımlarına her yıl yenileri eklenmeye devam ediyor. Yıllardır Gördes'in kanayan yarası olan ulaşım sorunu için 3 taraftan büyük bir yol atağına geçildi.

Mamakta yol atağı Haberi

Mamakta yol atağı
Ocak ayından bu yana 6 bin 210 metre yol açımı gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Şahapgürler, Gülveren, Duralialıç, Altınevler ve Misket Mahalleleri’nde yol açım çalışmalarını sürdürüyor. 

Ekipler, yine bu üç aylık dönemde 10 bin 522 metre de malzemeli yol bakımı gerçekleştirdi. 

İş makinelerinin dur durak bilmediği Mamak’ta yolları belli bir program dahilinde açarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,“İlçemiz Ankara’nın en büyük ilçelerinden birisi olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeler arasında adını ilk sıralara yazdırıyor. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğu da artar. İlçemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz”...