10 / 05 / 2024

Manar Shihab

Manar Shihab

Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Manar Shihab tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül 2014 tarihinde Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Manar A Hwaıdı Al Haidari tarafından kuruldu.

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli Issam Eref H. Alkayyalı tarafından kuruldu. 

Al Kayyali İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kayyali İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Mohamad Manar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Manar Yuvacık Konutları satışa çıktı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

Manar İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manar İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulatıf Alaghabr, Mnar Shoshara, Ahlam Aljıroudı, Noor Aloyon Salah, Amanı Shoshara ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

Taaj Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taaj Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Manar Ataısh tarafından 30 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de İstanbul, Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6.Sokak'ta kuruldu.

Erbil'e Beyaz Saray geliyor!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin başkenti Erbil'de yaşayan zengin Kürt işadamı Shihab N. Shihab, 20 milyon dolar harcayarak hayranı olduğu ABD'deki Beyaz Saray'a çok benzeyen bir replikasını inşa ettirmeye başladı...

Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Manar Shihab tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül 2014 tarihinde Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Manar Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manar Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Uyar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Varyap Meridian'da kuruldu.

Manar Shihab Haberi

Manar Shihab

Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Manar Shihab tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...