03 / 05 / 2024

Manar Yuvacık satış

Manar Yuvacık satış

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

Ege Yapı Katar'da 10 milyon liralık satış yaptı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda 10 milyon liralık satış yaptıklarını söyledi...

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Kocaeli Manar Yuvacık Konutları satışa çıktı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

Sur Yapı Maltepe Başıbüyük satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Başıbüyük Mahallesi'nde inşa edilen Sur Yapı Maltepe projesinde konut satışları bugün başladı. İşte Sur Yapı Maltepe Başıbüyük satış fiyatları 460 bin TL'den başlıyor.

Ev alana vatandaşlık verilirse yıllık 10 milyar dolarlık satış bekleniyor!

Türk gayrimenkul şirketleri ev alan yabancıya vatandaşlık verileceği açıklaması ile hedef büyüttü. Bakü’de bu yıl ikinci kez düzenlenen gayrimenkul fuarına katılan şirket temsilcileri “Ev alana vatandaşlık ya da uzun dönem oturma izni uygulamaya girerse yıllık en az 10 milyar dolarlık satış yaparız”

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Kocaeli Kullar ve Yuvacık birbirine bağlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları!

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Kavacık projesinde 60 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Rota Mavi Yakacık satış ofisi!

Rota Mavi Yakacık satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Rota Mavi projesine ön talep toplanıyor...

Kocaeli Yuvacık Fay Hattı Yolu’nun genişliği 20 metre olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Aşağı Yuvacık ile Yukarı Yuvacığı birbirine bağlayan Yuvacık Fay Hattı yolunda yenileme çalışması başlattı. 8 metrelik yol, 20 metreye genişleyecek ve yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt atılarak modern hale getirilecek.

Kocaeli Yuvacık Barajı 512 milyon dolar maliyetle inşa edildi!

İSU eski Genel Müdürü Servet Alparslan, Yuvacık Barajı ve Osmangazi Köprüsü’nün yapılış şekillerinin benzer olduğunu ifade etti. Servet Alparslan, Yuvacık Barajı'nın 512 milyon dolar yatırımla inşa edildiğini söyledi.

Solemar Adabükü satış ofisi telefon!

Solemar Adabükü satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dairelerin yer aldığı Solemar Adabükü Bodrum'da yer alıyor.

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları!

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. Solemar Adabükü'nde 30 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Manar Yuvacık satış Haberi

Manar Yuvacık satış

Son yılların en prestijli konut projelerinden biri olan Manar Yuvacık, gerek lokasyonu, gerekse inşaat kalitesi ve proje özellikleriyle göz kamaştırıyor


Yapımına 2016 nisanında, Kocaeli'nin en popüler bölgelerinden Yuvacık-Paşadağ’da başlanan Manar Yuvacık projesi, hızla yükselmeye devam ediyor. Kain İnşaat ve Maykon Mimarlık ortaklığında hayata geçirilen projenin yüzde 60’ı tamamlandı. ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa sunulan ve ayrıcalıklı konumuyla göz kamaştıran Manar Yuvacık Kartepe, Sapanca Gölü, orman ve Yuvacık Barajı’na hakim bir vadi üzerinde, önü kapanmaz bir manzaraya hakim. Kain İnşaatın ortaklarından Cem Karaduman, Mehmet İncir ile Maykon Mimarlık Ortakları Tahsin Karaosmanoğlu ve Kuvetli yatırımcı Mohammed Al Bedewi projenin 2017 Ekim ayında tamamlanması öngörülüyor.

9 FARKLI TİPTE DAİRE

Doğanın tam kalbinde, yeşillikler arasında, muhteşem bir manzaraya sahip olan Manar Yuvacık, 21 bin metrekarelik bir...