29 / 04 / 2024

manas uluslararası havaalanı DHMİ protokolü

manas uluslararası havaalanı DHMİ protokolü

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Atatürk Havalimanı ile Manas Uluslararası Havaalanı arasında işbirliği konularını görüşmek ve geliştirmek için başkent Bişkek'te bulunduklarını ifade etti...

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı-Kaynarca (Tavşantepe) Metro Hattı'nın 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

Aşkabat Uluslararası Havaalanı'nda şilte gabion ve geotekstil kullanıldı!

Türkmenistan’ın hızla artan yerli ve yabancı yolcu trafiğine cevap verebilmek için mevcut havaalanı tesislerinin yerine inşa edilen Aşkabat Uluslararası Havaalanı’nın drenaj kanallarında çok özel bir proje gerçekleştirildi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 863 adet daire bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

TAV’dan Suudilerle dev yatırım ortaklığı!

TAV ile Saudi Aerospace Engineering şirketi, Cidde’deki Kral Abdulaziz Uluslararası Havaalanı kapsamında 2.87 milyar riyallik (765.33 milyon dolar) tesis inşa etmeyi planladığı açıklandı.

Ritim İstanbul Dumankaya lokasyon bilgileri!

Ödemelere göre yüzde 12 indirim avantajı sunulan projede 863 adet konut bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

manas uluslararası havaalanı DHMİ protokolü Haberi

manas uluslararası havaalanı DHMİ protokolü


Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ile Kırgızistan Manas Uluslararası Havaalanı yetkilileri arasında, bilgi ve tecrübe alışverişini öngören işbirliği protokolü imzalandı.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Manas Uluslararası Havaalanı yetkilileri ile imzalanan işbirliği protokolünü AA muhabirine değerlendirdi.


Birdal, Atatürk Havalimanı ile Manas Uluslararası Havaalanı arasında işbirliği konularını görüşmek ve geliştirmek için başkent Bişkek'te bulunduklarını ifade ederek "Çalışma ziyaretimizin çerçevesinde Manas Havaalanı yetkilileri ile yararlı toplantılar ve görüşmeler yaptık. Neticesinde, görüşülen konuları beraberce gerçekleştirebilmek için bilgi ve tecrübe alışverişini öngören işbirliği protokolünü imzaladık" dedi.


Manas Uluslararası Havaalanı yetkililerinin, Türkiye'nin kazanımlarından ve tecrübelerinden yararlanmak istediklerine dikkati çeken Birdal, "Biz de Manas Uluslararası Havaalanı'nın bundan sonra iyi bir hizmet vermesi için tecrübelerimizi memnuniyetle aktaracağımızı ilettik. Türkiye'nin havacılık işletmeliği alanında gelmiş olduğu nokta...