19 / 05 / 2024

Manavgat Akseki imar durumu

Manavgat Akseki imar durumu

Antalya Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki sınırları içerisinde kalan Çenger Çayı üzerinde yapılmak istenilen “Çenger 2-3 Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali” ne ilişkin imar planı bugün askıya çıktı...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat Maşattepe'de imar sorunu çözüldü!

Manavgat'ın Maşattepe'de bulunan 120 hektarlık alanda imar soruna çözüm bulundu. İmar uygulamasıyla on binlerce hak sahibi tapusuna kavuşacak.

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Manavgat Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Manavgat Belediyesi'nin imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan e-imar uygulaması hizmete alındı.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Antalya’da imar barışı kapsamında 1 milyar lira toplandı!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aşarken, alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya kadar ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer aldı.

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

Antalya Manavgat Sorkun Mahallesi mesire yeri imar planı onaylandı!

Antalya ili, Manavgat ilçesi, Sorkun Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1632 ada 1 parseldeki mesire yerinin imar planı değişikliği onaylandı..

Manavgat'ta 6 mahalleye imar yolu açıldı!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal bölgelerde bulunan mahallelere yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri ilçedeki 6 mahalleye 1 kilometreden fazla imar yolu açtı.

Manavgat Sorgun Ormanı'na imar planı!

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sorgun Ormanı'nın 2 bin 700 dekarı için koruma imar planı hazırlandı.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Manavgat Akseki imar durumu Haberi

Manavgat Akseki imar durumu


Antalya Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki İlçeleri sınırları içerisinde kalan Çenger Çayı üzerinde yapılmak istenilen “Çenger 2-3 Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali” ne ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı. Planlar 5 Aralık 2014 tarihinde askıdan indirilecek.


Plan ve paftaların üzerine tıklayarak, dosyaları inceleyebilirsiniz.


Plan Açıklama Raporları - [1/1000 ] , [1/5000 ]



PAFTALAR


1/1000 UİP : [ 27A23C3D ] , [ 27A25D1A ] , [ 27A25D1B ] , [ 27B17D1A ] , [ 27D03B2A ]


1/5000 NİP : [ O27A23C ] , [ O27A24C ] , [