29 / 04 / 2024

Manavgat'ta 6 mahalleye imar yolu açıldı!

Manavgat'ta 6 mahalleye imar yolu açıldı!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal bölgelerde bulunan mahallelere yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri ilçedeki 6 mahalleye 1 kilometreden fazla imar yolu açtı.



 MANAVGAT Belediyesi tarafından ilçedeki 6 mahalleye 1 kilometreden fazla imar yolu açıldı.


Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal bölgelerde bulunan mahallelere yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıl 30 kilometre imar ve kadastro yolu açılırken, bu yıl çalışmalar Karacalar Sülek, Emek, Hatıplar, Ilıca, Salkımevler, Sorgun ve Side mahallelerinde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Hatıplar'a 150, Karacalar Sülek'e 500, Emek'e 200, Ilıca'ya 150, Side'ye 50 ve Sorgun'a 30 olmak üzere 1 kilometreden fazla imar yolu açıldı. Açılan yeni imar yollarına asfaltlama çalışmaları sürüyor. 


Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hızla gelişip büyüyen Manavgat'ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, "Manavgat'ımızı geleceğe taşımak görevimiz. Bu amaçla yeni imar yolları açarak kentimizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızı da üzmemeye gayret ediyoruz" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön