28 / 04 / 2024

Antakya Kisecik'te 1,5 kilometre imar yolu açıldı!

Antakya Kisecik'te 1,5 kilometre imar yolu açıldı!

Antakya'ya hizmete doymayan Antakya Belediyesi, Kisecik Mahallesinde yürütülen parke çalışmalarının yanı sıra 1,5 kilometrelik imar yolu açtı.



Antakya Belediyesi 95 mahallenin tamamında gerçekleştirdiği hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini ön planda tutuyor.Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Kisecik mahallesinde açılan 1,5 kilometrelik imar yolunda muhtar Sabri Koşar'ın ev sahipliğinde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleri ve istişarelerde bulundu. Gittiği her mahallede vatandaşların,özellikle çocukların ve yaşlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kimyeci yapılan hizmetler hakkında görüş bildirdiği konuşmasında şunları kaydetti; "Daha önce Kisecik mahallemizde yaptığımız denetimlerde gördük ki mahallemizin yollara ihtiyacı var. 

Ekiplerimizle hızlıca başlattığımız çalışmalar ışığında ilk olarak mahallemizin ortasından geçen ana yolları parke ile kapladık. Şimdi de 1,5 kilometrelik imar yolumuz ile mahalle halkımıza yeni yerleşim yeri kazandırmanın yanı sıra çevre mahallelere ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Kisecik mahallemizde imar planında yerleşim yeri olarak bilinen ve imar yolu olarak görünen ancak bugüne kadar yapılmayan yolumuzu açmanın sevincini yaşıyoruz."



Anayurt 


Geri Dön