08 / 05 / 2024

Manavgat Asfalt Plent Tesisi incelendi

Manavgat Asfalt Plent Tesisi incelendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bürokratları ve Antalyalı basın mensupları ile Manavgat’a çıkartma yaptı. Türel, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Antalya Manavgat'ta 32 kilometrelik yola asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya Manavgat’ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunu asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Büyükşehir, Manavgat'ta yol çalışmalarına başladı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.Asfalta hazırlanan yolda, zemin genişletme, zemin sıkıştırma, şarampol açma, büz yerleştirme gibi işlemler tamamlandı.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş Asfalt Plent Tesisi projesinin toplantısı 1 Aralık'ta!

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi'nde yer alan Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 1 Aralık 2015 günü saat 15:00'da yapılacak.

Denizli Kalker Ocakları Kırma-Eleme Tesisi projesinin toplantısı 6 Aralık'ta!

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Antalya Manavgat'ta sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla kapladı.

Battalgazi'de yollar yenileniyor!

Trafik akışının daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla Battalgazi bölgesi MALET arkasında asfalt plent çalışması yapılıyor. Başkan Selahattin Gürkan, 1 ay içinde tamamlanması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Malatya'ya Asfalt Plent Tesisi kurulacak!

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Elmalı Belediyesi'nden tahsis edilen arsaya asfalt plent tesisi inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Belediyesi tarafından tahsis edilen 275 ada 1 parsel üzerine kurulan Batı ilçelerine hizmet verecek olan asfalt plent tesisi üretime başladı.

Manavgat Asfalt Plent Tesisi incelendi Haberi

Manavgat Asfalt Plent Tesisi incelendi

Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ta başlattığı projeleri ve ne aşamada olduğunu yerinde inceleyerek, basın mensuplarına tanıttı. Menderes Türel’in Manavgat yatırım turuna Antalya’dan çok sayıda gazetecinin yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Meclis Üyeleri, Ak Parti Başkan Yardımcısı Mehmet Karasan da katıldı. Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da inceleme gezisinde hazır bulundu. İlk olarak Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu’yu ziyaret eden Başkan Menderes Türel’e Manavgatlılar yoğun ilgi gösterdi. Türel’i Hükümet Konağı önünde ellerinde çiçeklerle Manavgatlılar karşıladı. Yürümekte zorlanan Başkan Türel, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Kaymakam Bulgurlu, Türel’e “Sizin Manavgat’a yapacağınız güzel hizmetleri duydukça büyük memnuniyet yaşıyoruz” dedi. Başkan Menderes Türel, ardından basın mensupları ile birlikte Manavgat’ta yapılacak asfalt plenti tesisine geçti. Türel, tesisi yapan Büyükşehir Belediyesi Şirketi ANTEPE’nin...