29 / 04 / 2024

Manavgat ılıca satılık arsa

Manavgat ılıca satılık arsa

Manavgat Belediyesi, Ilıca Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

Manavgat'ta 23.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çenger Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 23 milyon 368 bin 200 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca mahallesinde bulunan küçük sanayi alanlarını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 303 bin 313 TL olarak belirlendi.

Manavgat'ta 11.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 11 milyon 863 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın birinci satış günü 1 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Manavgat'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Doğançam Mahallesi'nde yer alan akaryakıt servis istasyonu alanı vasıflı gayrimenkul 9 milyon 997 bin 966 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat'ta 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 654 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 11 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 18.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Antalya İli Manavgat İlçesi'ne bağlı Çolaklı Köyü'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor..

Manavgat Belediyesi'nden satılık 14 gayrimenkul! 11.3 milyon TL'ye!

Manavgat Ilıca, Sarılar ve Pazarcı Mahallesi'nde yer alan 14 konut parselleri, Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından 11 milyon 340 bin 899 TL'ye satılıyor.

Manavgat'ta 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat 1.İcra Dairesi, Antalya Manavgat İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek olan arsanın satış bedeli 5 milyon 221 bin TL olarak belirlendi.

Manavgat'ta icradan 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat Sulh Mahkemesi, Antalya İli Manavgat İlçesi'nde turizm tesis alanında kalan arsa satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Manavgat ılıca satılık arsa Haberi

Manavgat ılıca satılık arsa

Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. 4 bin 937 metrekare büyüklüğündeki arsa için muhammen bedel 3 milyon 209 bin 50 lira olarak belirlendi. Arsanın ihalesi ise 16 Mayıs'ta yapılacak.


ARSA SATILACAKTIR

Manavgat Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda Tapu bilgileri ve nitelikleri belirtilen Ilıca 390 ada 1 parsel 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesi kapsamında kapalı teklif (arttırma) usulü ile satılacaktır.

2 - SATILACAK ARSALARIN NİTELİKLERİ:

3 - Tapu kayıtlarının, yürürlükteki İmar planlarının incelenmesi ve arsanın bulunduğu yerin görülmesi, arsanın bulunduğu yer itibariyle, yetkili Manavgat Belediyesi’nden bilgi alınması; arsayı almak isteyen ve bu amaçla ihaleye katılmayı arzulayan isteklilerin sorumluluğundadır.

4 - İhale ilanda belirtilen tarih ve saatte Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet...