26 / 07 / 2024

manavgat ırmağı

manavgat ırmağı

Manavgat'a 5 yıl içinde yaptıkları kalıcı yatırımlarla turizm şehrinin çehresini değiştirdiklerini belirten Sözen, 75 gün sonra yapılacak seçimde halkın ikinci defa yetki vermesi halinde 'kaldığımız yerden devam edeceğiz' dedi...

Akkuyu NGS güzergahında acele kamulaştırma kararı!

"380 kV Akkuyu NGS-Manavgat 380 Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında iletim hattı projesinin güzergahına isabet eden taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manavgat Araştırma Hastanesi için ihaleye çıkılacak!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılması planlanan 500 yataklı Manavgat Araştırma Hastanesi için yılbaşından sonra ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Antalya Manavgat'ta satılık arsa! 3,6 milyon TL'ye!

Antalya Manavgat'ta bulunan arsa vasfındaki taşınmaz T.C. Manavgat Satış Memurluğu tarafından açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Gayrimenkulük satış bedeli 3 milyon 654 bin 660,00 TL olarak belirlendi. 

Manavgat'ta kamulaştırma kararı alındı!

Manavgat'ta Enerji İletim Hattı için kamulaştırma kararı alındı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Manavgat’ta 2016'da 3 bin 554 adet konut satıldı!

Manavgat Tapu Müdürlüğünce 2016 yılında; 5.629 satış, 48 bağış, 59 taksim, 1.000 intikal, 2.376 ipotek, 2.538 ipotek terkini, 489 tashih, 480 kamulaştırma, 488 kat irtifakı ve mülkiyeti işlemleri, 11.969 diğer işlemler olmak üzere toplam 25.076 işlem yapıldı.

Antalya Büyükşehir, Manavgat'ta yol çalışmalarına başladı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.Asfalta hazırlanan yolda, zemin genişletme, zemin sıkıştırma, şarampol açma, büz yerleştirme gibi işlemler tamamlandı.

Manavgat'ta 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat 1.İcra Dairesi, Antalya Manavgat İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek olan arsanın satış bedeli 5 milyon 221 bin TL olarak belirlendi.

Manavgat'ta 30.4 milyon TL'ye satılık arsa!

TC. Manavgat Satış Memurluğu, Manavgat ırmağına 100 metre mesafede bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 404 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Boztepe ve Okurcalar Mahallesi'nde acele kamulaştırma!

Antalya İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve enerji iletim hattı projesi için Manavgat Boztepe Mahallesi ve Alanya Okurcalar Mahallesi'nde acele kamulaştırma kararı verildi...

Antalya Manavgat'ta hayvan barınakları yenileniyor!

Antalya ’nın Manavgat ilçesinde belediye tarafından açılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi’nde yenileme çalışmaları başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaları yerinde inceledi.

Manavgat Malmüdürlüğünden satılık konut arsası!

Manavgat Malmüdürlüğü 6 bin 420 metrekare yüzölçümündeki boş arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İmar planlarında konut alanı olarak görünün arsanın tahmini fiyatı için 2 milyon 250 bin lira belirlendi

YYÜ Araştırma Hastanesi 2 ay içinde hizmete başlayacak!

Yüzüncü yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, il merkezinde bulunan eğitim ve araştırma hastanesinin, Zeve Yerleşkesinde yapımı devam eden 400 yataklı yeni binasında 2 ay içinde hizmet vermeye başlayacağını bildirdi

manavgat ırmağı Haberi

manavgat ırmağı


CHP'li Manavgat Belediye Başkanı ve başkan adayı, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında ilçede seçim ziyaretlerini İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile birlikte sürdürüyor. 


Manavgat'a 5 yıl içinde yaptıkları kalıcı yatırımlarla turizm şehrinin çehresini değiştirdiklerini belirten Sözen, 75 gün sonra yapılacak seçimde halkın sandıkta ikinci defa yetki vermesi halinde 'kaldığımız yerden devam' diyerek hizmetlerini sürdüreceklerini kaydetti. Manavgat'ta hizmet vermede hiç bir zaman partili partisiz ayrımı yapmadıklarını söyleyen Sözen, kalıcı hizmetleri de ortak aklı işleterek hayata geçirdiklerini ifade etti.

    

Manavgat'ın dünya turizminde marka bir şehir olduğunu aktaran Sözen, 30 Mart'ta ikinci defa yetki almaları halinde marka çıtasını daha da yukarı çekeceklerini kaydetti. 


Hayata geçirdikleri hizmetlerde hep insanı ön planda tuttuklarını belirten Sözen, Manavgat Irmağı'nda yaptıkları kıyı düzenlemesiyle şehir içini turizmde cazibe merkezi haline getirdiklerini...