10 / 05 / 2024

manavgat Kemer Mahallesinde satılık taşınmazlar

manavgat Kemer Mahallesinde satılık taşınmazlar

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 9 Nisanda yapacak. Taşınmaz için tahmini bedel 1 milyon 800 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 450 bin TL olarak belirlendi...

Manavgat'ta 11.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat Satış Memurluğu, Antalya ili Manavgat ilçesi Side (Kemer) Mahallesi 565 ada 2, 3, 4 ve 5 numaralı parselde yer alan arsayı 11 milyon 391 bin 900 TL'ye icradan satıyor...

ÖİB Antalya'daki gayrimenkulün  imar planı onayladı!

Antalya ili Kemer ilçesi Kemer mahallesinde yer alan 283 ada, 8 ve 9 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Manisa Kemer Mahallesi turizme kazandırılacak!

Manisa Salihli'deki Kemer Mahallesi'nde turizme kazandırma çalışmaları başladı.Başkan Kayda ve ODTÜ Bilim Heyeti, Kemer Mahallesinde incelemelerde incelemelerde bulundu.

Aydın Kemer Mahallesi'ne 23 Milyon TL’lik yatırım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’de yatırımlarına devam ediyor. Kemer Mahallesinde yapılacak olan Spor Kompleksinin 23 Milyon TL’lik sözleşmesi imzalandı.

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.

Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi yapılacak!

Side'nin ardından Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi geliyor. Kekova'da dalışın yasak olduğu Batık Kent'in ikizi yapılacak. Avrupa'nın ilk sualtı müzesini Manavgat'a kazandıran DTO, iki yeni sualtı müzesi için kolları sıvadı.

Kemer'de vatandaşlar tapu sevinci yaşadı!

Kemer Belediyesi yaptığı imar uygulaması ile Aslanbucak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Gül’ün makamında yapılan tapu dağıtım törenine katılan arazi sahipleri başkan Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.

Kemer Beldibi sit alanı imar planı askıya çıktı!

Güney Antalya Turizm Alanı sınırları içerisinde, Antalya Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde yer alan 1. ve 2. derece doğal sit alanında belirlenen parsellerin imar planı askıya çıktı...

Antalya Manavgat Turizm Pazarı açıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, mahalleye dönüştürülmeden önce Side Belediyesi tarafından yapılan ancak hizmete açılmayan Kemer Cennetler mevkindeki ikinci "Turizm Pazarı", törenle açıldı.

17 Ekim 2014 Sarıyer su kesintisi!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer ilçesinin Bahçeköy merkez, Bahçeköy yeni mahalle ve Kemer mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Manavgat Belediye Başkanlığı arsa satıyor: 89 milyon 126 bin TL'ye!

Manavgat Belediye Başkanlığı Antalya Manavgat Evrenseki mahallesinde yer alan 22 bin 853 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

Manavgat Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Manavgat Belediyesi, Sorgun Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları başlattı!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesini Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

manavgat Kemer Mahallesinde satılık taşınmazlar Haberi

manavgat Kemer Mahallesinde satılık taşınmazlar

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 9 Nisanda yapacak. Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek. 


Taşınmaz için tahmini bedel 1 milyon 800 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 450 bin TL olarak belirlendi. İhale 9 Nisan 2014 tarihinde saat 10.00'da Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında toplanacak Komisyonca yapılacak, ihale ile ilgili şartname mesai saatleri dahilinde Manavgat Milli Emlak Müdürlüğünce ücretsiz görülebilecek. Taşınmazın satış bedeli haricinde KDV vergi, resim ve harç...