23 / 07 / 2024

manavgat kovboy kasabası

manavgat kovboy kasabası

Antalya’nın turistik ilçesi Manavgat’ta kurulan kasaba, western filmi platolarını aratmıyor. Mustafa-Beyate Deniz çiftinin kurduğu Kovboy Kasabası Çiftliği, kovboy filmi fanı turistlerin uğrak yeri haline geldi...

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan gevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat turizmi kurtarıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı. İşte ayrıntılar...

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

Manavgat'ta cami, külliye ve türbe temel atma töreni gerçekleşti!

Manavgat Seydiler Mahallesi’nde Seyyid-i Cemaleddin Vakfı tarafından inşa edilecek olan Seyyid Cemaleddin Hazretleri Külliyesi, Camisi ve Türbesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Manavgat Cemaleddin-i Seydi Camii'nin temeli atıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hz. Peygamber Muhammet Mustafa'nın soyundan gelen, mezarı Manavgat'ta bulunan Cemaleddin-i Seydi Hazretleri'nin türbesinin ve caminin temeli atıldı.

Manavgat Turizm Fakültesi inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizm Fakültesi inşaatı başladı MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı 300 günde bitecek!

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi İnşaat Komisyonu Başkanı Hüseyin Cengiz yaptığı açıklamada, Manavgat Belediyesi'nden alınan inşaat ruhsatının ardından başlayan inşaatın 300 günde tamamlanacağını belirtti.

Manavgat'taki yerleşik yabancılar konutlarını satıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yerleşik yaşayan yabancılar aldıkları konutlarını Türklere satarak turizm şehrinden uzaklaşıyor. Yabancıların satın aldıkları konutlarını turizm şehrinde yaşayan yerli halka satmada yüzde 150 artış olduğu belirtildi.

Yerleşik yabancılar Manavgat’ı terk ediyor!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda MATSO Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Boztaş, yatırım yapan yerleşik yabancıların konutlarını satarak ilçeyi terk ettiğini söyledi.

Antalya Manavgat'ta icradan 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli, Manavgat İlçesi'nde yer alan 2.914,15 metrekare yüzölçümlü arsa Manavgat Satış Memurluğu tarafından 12 Ağustos günü 15:30-15:40 arası ihale ediliyor.

manavgat kovboy kasabası Haberi

manavgat kovboy kasabası


Antalya’nın turistik ilçesi Manavgat’ta kurulan kasaba, western filmi platolarını aratmıyor.


Mustafa-Beyate Deniz çiftinin kurduğu Kovboy Kasabası Çiftliği, kovboy filmi fanı turistlerin uğrak yeri haline geldi. 30 atın bulunduğu çiftlikte, bankadan saloon’a unutulmaz Hollywood yapımlarındaki her unsur mevcut.


İngiltere’den Rusya’yaya çok sayıda ülkeden misafir ağırladıklarını söyleyen çift, “Kovboy filmlerine karşı düşkünlüğümüz var. Bu nedenle böyle bir çiftlik kurduk. Turistler burayı Aksaz-Teksas diye adlandırmaya başladı”...