02 / 05 / 2024

manavgat otelleri

manavgat otelleri

30 Mart mahalli seçim çalışması kapsamında çalışmaları Manavgat'ta sürdüren Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya bölgesinde hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu söyledi...

Manavgat'a alt yapı için 72 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, 2015 yılında Manavgat'a 72 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacağını açıkladı. Ömer Şahin, Hacıobası'na kurulacak tesis için Başbakanlıktan onay beklendiğini söyledi.

Manavgat'ta dereler ıslah edilecek!

Manavgat Belediyesi'nde, Büyükşehir ve DSİ'nin katılımıyla yapılan toplantıda, turizm sezonundaki sorunlar analiz edilerek, bölgedeki derelerin temizliği ve ıslahı ile ilgili, sezon öncesinde çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Manavgat'ta dereler için ıslah kararı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Manavgat Belediye Meclis ve imar Komisyonu üyesi Cenk Bayaz, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür ve DSİ ilçe Müdürü Erol Tekin, Manavgat Koordinatörlüğü'nde bir araya geldiler.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı'nın sağlık durumu iyi!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un köşe yazısına göre; hafta sonu Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili tatsız bir haber kulağıma çalındı. Yazıcı'nın bir böbreğinin iflas ettiği, bağışıklık sistemi çöktüğü için zatürreye yakalandığı

Manavgat'ta turistler sahilleri doldurdu!

Hava sıcaklığının 21 dereceye kadar yükseldiği Manavgat'ta yağmurlu günlerin ardından güneşli bir gün yaşandı. Manavgat'ta güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen turistler sahilleri doldurdu.

Manavgat'ta okul binasında patlama!

Antalya Manavgat'ta bir ilköğretim okulunda meydana gelen şiddetli patlama binayı kullanılamaz hale getirdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada binanın duvarları tamamen yıkılırken kapı ve pencereler metrelerce fırladı...

Manavgat Ticaret Odası Göteborg Emlak Fuarı'na katıldı!

İsveç'te 8-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Göteborg Emlak Fuarı'na Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti de katıldı. Heyette Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'm yanı sıra, üyelerden oluşan iş adamları katıldı.

Manavgat'taki ilkokul binasında yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, bina harabeye döndü

Manavgat Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı törenle açıldı. Manavgat Atatürk Kültür Merkezi, 36 bin 359 metrekarelik alanda 5 bin 576 metrekare alan üzerine inşa edildi.

Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'na Anıtsal Saat Kulesi yapılacak!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Yerli turistler Kapadokya'da butik otelleri tercih ediyor!

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

manavgat otelleri Haberi

manavgat otelleri


Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya bölgesinde hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu söyledi. 


Bakan Çavuşoğlu, 30 Mart mahalli seçim çalışması kapsamında çalışmaları Manavgat'ta sürdürüyor. Manavgat'a bir aileye taziye ziyaretinde bulunan Çavuşoğlu, partisinin Manavgat Belediye başkan adayı Recep Barut'la birlikte seçim çalışması yaptı. Çavuşoğlu, Manavgatlı yürüme engelli Arif Dikmen'le sohbet etti.


Antalya'ya gelen 12 milyon turistin 4 milyonunun Manavgat'ta konakladığını belirten Çavuşoğlu, Türkiye 2025 Vizyonu kapsamında ülkeye gelen turist sayısının 50 milyon, turizm gelirlerinin de 50 milyar dolar olmasını hedeflediklerini söyledi. Çavuşoğlu, "Manavgat turizm potansiyeli yüksek bir turizm şehrimiz. Hedefimiz Manavgat'ta turizmi 6 aydan 12 aya çıkarmak. Turizm çeşitiliğini artırarak bölge destinasyonuna daha fazla turist çekmek." diye...