04 / 05 / 2024

Manavgat Turizm Fakültesinin temel atma töreni gerçekleşti

Manavgat Turizm Fakültesinin temel atma töreni gerçekleşti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:"Kış aylarında vatandaşlarımız işten çıkarılmayacak, ölü sezonda işletmecilerin üzerindeki yükü kaldıracağız" CHP Antalya Milletvekili Baykal:"Türkiye dünya turizminin öncüsüdür, dünyanın en önemli turizm ülkelerinin başındadır

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Fakıh Mohammed Rehan Hajatay tarafından kuruldu.

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fakıh M. R. Hajatay tarafından kuruldu.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat Turizm Fakültesinin temel atma töreni gerçekleşti Haberi

Manavgat Turizm Fakültesinin temel atma töreni gerçekleşti

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:"Turizmin ülkeye kazandırdığını diğer hiçbir sektör kazandırmıyor"



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, artık kış aylarında turizm sektöründe çalışan kişilerin sigortasını devletin karşılayacağını belirterek, "Kış aylarında vatandaşlarımız işten çıkarılmayacak, ölü sezonda işletmecilerin üzerindeki yükü kaldıracağız" dedi.


Toplantı ve açılışlara katılmak üzere Antalya'ya gelen Bakan Çavuşoğlu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, havalimanında kamu kurum müdürleri ve oda temsilcileri tarafından karşılandı.


Ardından Manavgat ilçesine geçen Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesinin temel atma törenine katıldı. Çavuşoğlu, törene katılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile tokalaşarak, bir süre sohbet etti. Bu sırada Çavuşoğlu ile Baykal arasında esprili bir diyalog geçti. Daha sonra Baykal'ın protokolde bir süre telefon ile görüşme yaptığı görüldü.


Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, eğitim ve çocukların geleceği için elini...