02 / 05 / 2024

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açılış

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açılış

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Antalya'da 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, tarla ve bahçe sahibi olma fırsatı!

Antalya ili, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinde yer alan arsa, tarla ve bahçeler 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

TOKİ Manavgat kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Manavgat kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek en düşük peşinat bedeli 16 bin 600 TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat 10.07.2019 kura sonuçları 2+1 ve 3+1!

Antalya Manavgat 10.07.2019 kura sonuçları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projeden 16 bin 600 TL peşinat ve 475 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi 2019 başvuru şartları ve detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. İşte TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi başvuru şartları ve detayları...

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açılış Haberi

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açılış

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Açılışlara katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem verildiğini söyledi. 


AKP İl Basın Bürosu'nun haberine göre AKP hükümetleri döneminde Antalya'ya 20 milyar liradan fazla yatırım yapıldığını kaydeden Çavuşoğlu, arıtma yatırımlarının her zaman öncelikli olduğunu vurguladı. 


Çavuşoğlu, arıtma tesisi yapmanın ve işletmenin çok kolay olmadığını, yapılacak en ufak bir hatanın bedelinin çok ağır sonuçlar doğurduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi 'nin bu arıtma tesislerini teslim almadan önce . ilçelerin arıtma tesislerinde büyük işletme sorunları yaşandığını söyledi. 


Manavgat ve Serik'in arıtma tesisleri için bakanlığı döneminde Maliye Bakanı ile görüşme yaptığını anlatan...