19 / 05 / 2024

Manavgat zarar tespiti

Manavgat zarar tespiti

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve de su baskınları görüldüğünü belirtti.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Thodex soruşturmasında zarar tespiti yapılacak!

Geçtiğimiz aylarda çok sayıda kişinin mağdur olmasına neden olan Thodex vurgununda yeni gelişmeler yaşanıyor Soruşturma dahilinde zarar tespiti yapılacak.

Antalya Manavgat'a 30 milyon TL'lik mesire alanı geliyor!

2013 yılında yangından zarar gören 75 hektar alan Mesire alanı oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Fabrika kuracak bütçede bir yatırım. Bir fabrika gibi Manavgat’a iş, aş ve zenginlik getirecek” diye konuştu.

Yüksekova'daki 760 iş yerinde hasar tespiti yapıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zararın tespiti için başlatılan çalışmalar devam ediyor. 900 esnafın başvuruda bulunduğu çalışmalarda 760 iş yerinde tespit çalışması yapıldı.

Yüksekova'da 400 iş yerinde hasar tespiti yapıldı!

Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle zarar gören iş yerlerindeki hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bölgede şu ana kadar yaklaşık 400 iş yerinde hasar tespiti yapıldı.

Kiracının verdiği zararın tespiti nasıl yapılır?

Kiracılık Hukuku gereğince; kiracı, kiralananı, sözleşmeye uygun olarak özenle kullanmaya yükümlü oluyor. Peki kiracının kiraladığı taşınmaza zarar vermedi halinde; zararın tazmini istemi nasıl yapılır? Kiracının verdiği zararın tespiti nasıl yapılır?

Manavgat'taki şiddetli yağışın ardından 613 ev zarar gördü!

İlçede geçen ayki sel ve su baskınlarında 613 ev, 647 iş yeri ve 656 aracın zarar gördüğü, 41 milyon 416 bin 921 liralık hasar oluştuğu bildirildi.

Manavgat'ta selin ardından zarar tespiti yapıldı!

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve de su baskınları görüldüğünü belirtti.

Manavgat'ta orman yangını çıktı!

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yangında 6 hektarlık ormanlık alanın yandığını, bazı zeytin ağaçlarının da zarar gördüğünü söyledi.

Yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır?

Yangın sigortası genel şartları gereğince yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır? Yangın sigortası sözleşmesi ile sigorta edilmiş şeylerde meydana gelen zararın miktarı taraflar arasında yapılacak anlaşmayla tespit ediliyor...

Uşak'taki orman yangınında 4 hektarlık alan zarar gördü!

Uşak'taki orman yangınında yaklaşık 4 hektar kızılçam ormanı zarar gördü, merkeze bağlı Mesudiye ve Bozkuş köyleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına, 4 helikopterin desteğiyle müdahale edildiğini belirtildi...

Manavgat'ta orman yangını çıktı!

Manavgat'ta orman yangını çıktı, yaklaşık 20 hektarlık alana yayılan yangında söndürme çalışmaları devam ediyor, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yangının 20 hektarlık alana yayıldığını söyledi.

Kamulaştırma bedelinin mahkemece tespiti!

Kamulaştırmanın satın alma usulü ile yapılamaması halinde, kamulaştırma bedeli mahkeme tarafından tespit ediliyor. Peki kamulaştırma bedelinin tespiti mahkemece nasıl yapılıyor? İşte yanıtı ve detayları haberimizde...

Manavgat zarar tespiti Haberi

Manavgat zarar tespiti

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, ilçede yaşanan sel ve su baskınlarının ardından yürütülen çalışmaların ilk sonuçlarına göre 400 ev ve iş yeri ile 250 aracın zarar gördüğünün belirlendiğini bildirdi.


Kaymakam Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve su baskınları görüldüğünü belirtti.


İlk birkaç saatte metrekareye 280 kilogram yağış düştüğünü hatırlatan Bulgurlu, yoğun yağış sonucunda özellikle çukur bölgeler ile ırmak ve kanal çevresinde bulunan konut ve iş yerlerinin su baskınından etkilendiğini kaydetti.


İş yerleri ve konutların bodrum katlarında bulunan eşyaların zarar gördüğünü anlatan Bulgurlu, şöyle konuştu:


"Yapısal hasarların tespiti için zarar tespit komisyonları oluşturuldu. Kaymakamlığımızdan 8, AFAD'dan 4, Büyükşehir Belediyesinden 1, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden de 1 komisyon olmak üzere 14 komisyon çalışmalarına...