26 / 07 / 2024

Manchester City tesisleir

Manchester City tesisleir

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City' nin A takımının hazırlıkları ve genç oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla inşa ettiği City Futbol Akademisi'nin ( CFA ) açılışı yapıldı.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

İlkay Gündoğan Balıkesir'den villa aldı!

Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'de zeytinlik alan ve villa satın aldı.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

John Stones, İngilterede'de 3.4 milyon paunda ev aldı!

Manchester City'nin başarılı oyuncusu John Stones, Pogba'ya komşu oldu. Pogba'nın oturduğu yerden lüks bir ev alan Stones'un evinin değeri ise 3.4 milyon paund.

İşte Raheem Sterling’in 3.1 milyon sterlinlik muhteşem evi!

İngiliz futbol takımı Manchester City’nin 22 yaşındaki yıldız oyuncusu Raheem Sterling’in aldığı 3.1 milyon sterlin değerindeki ev, ülke basınında konu oldu.

İlkay Gündoğan, Balıkesir SGK binasını 28 milyon TL’ye aldı!

İngiltere’nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan, Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı SGK binasını 28 milyon TL’ye satın aldı.

İlkay Gündoğan Manchester'da ev arıyor!

Guardiola'nın Manchester City'e transfer ettiği Türk futbolcu İlkay Gündoğan, Manchester'da oturacağı ev için koltuk değnekleriyle ev aradı.

Chelsea, 60 bin kişilik yeni stadın imar planını belediyeye sundu!

Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak. Chelsea'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği takımlardan Manchester United 76 bin, Arsenal 60 bin, Manchester City ise 55 bin kişilik statlarda oynunuyor.

Manchester City'nin yeni tesisleri açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City' nin A takımının hazırlıkları ve genç oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla inşa ettiği City Futbol Akademisi'nin ( CFA ) açılışı yapıldı.

Manchester City'den New York'a 500 milyon dolarlık stat yatırımı!

Arap sermayesinin sahip olduğu Manchester City adadan uçup ABD’ye kondu. Takım New York’ta New York City isimli bir takım oluşturdu. Ekibe 500 milyon $’lık bir stat yapılacak...

Gareth Barry, İspanya'daki villasını çocuklara tahsis etti!

İngiltere'de Premier Lig takımlarından Manchester City'de oynayan Gareth Barry İspanya'daki villasını yoksul ve hasta çocukların yararlanmasına izin verdi

Manchester City tesisleir Haberi

Manchester City tesisleir

Manchester City'nin yeni tesisleri açıldı. İngiliz kulübü Manchester City'nin "City Futbol Akademisi" ismini verdiği yeni tesisleri hizmete girdi.


İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin A takımının hazırlıkları ve genç oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla inşa ettiği City Futbol Akademisi'nin (CFA) açılışı yapıldı.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Etihad Stadı'nı da içine alan 81 hektarlık bir alanı kaplayan tesislerin 32,4 hektarlık bölümünün açılışını, gök mavili takımın eski oyuncusu ve teknik direktörü Tony Book yaptı.


İngiliz basınının 200 milyon sterline mal olduğunu öne sürdüğü futbol akademisinde, 12'si altyapı takımlarına ayrılmış 16 futbol sahasının yanı sıra Manchester City'nin kadınlar takımı ve üst seviyedeki altyapı takımlarının maçlarını oynayacağı 7 bin kişilik stat da bulunuyor.


Yerleşkede ayrıca A takımın antrenmanlarını gerçekleştireceği, bünyesinde fitness salonu, revir, derslikler ve yüzme havuzu da bulunan...