26 / 07 / 2024

Manchester City yeni tesisleri

Manchester City yeni tesisleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City' nin A takımının hazırlıkları ve genç oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla inşa ettiği City Futbol Akademisi'nin ( CFA ) açılışı yapıldı.

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Plusera İnşaat Plusera City Maltepe projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Nef City 82 ile yeni bir şehir kuruluyor!

Nef, Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli "Nef City 82 " adında yeni bir proje hayata geçiriyor. Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor...

İlkay Gündoğan Balıkesir'den villa aldı!

Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'de zeytinlik alan ve villa satın aldı.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Meksika'da yeni havalimanı projesi iptal edildi!

Meksika'da başkent Mexico City'de yapılması planlanan 13,3 milyar dolarlık yeni havalimanı projesi referandumla iptal edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

Manchester City yeni tesisleri Haberi

Manchester City yeni tesisleri

Manchester City'nin yeni tesisleri açıldı. İngiliz kulübü Manchester City'nin "City Futbol Akademisi" ismini verdiği yeni tesisleri hizmete girdi.


İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin A takımının hazırlıkları ve genç oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla inşa ettiği City Futbol Akademisi'nin (CFA) açılışı yapıldı.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Etihad Stadı'nı da içine alan 81 hektarlık bir alanı kaplayan tesislerin 32,4 hektarlık bölümünün açılışını, gök mavili takımın eski oyuncusu ve teknik direktörü Tony Book yaptı.


İngiliz basınının 200 milyon sterline mal olduğunu öne sürdüğü futbol akademisinde, 12'si altyapı takımlarına ayrılmış 16 futbol sahasının yanı sıra Manchester City'nin kadınlar takımı ve üst seviyedeki altyapı takımlarının maçlarını oynayacağı 7 bin kişilik stat da bulunuyor.


Yerleşkede ayrıca A takımın antrenmanlarını gerçekleştireceği, bünyesinde fitness salonu, revir, derslikler ve yüzme havuzu da bulunan...