19 / 07 / 2024

mango bina satın aldı

mango bina satın aldı

Hafta sonlarında günlük ziyaretçi sayısı 3 milyonu bulan İstanbul Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi, dev perakendecilerin ilgi odağında. Mango’nun mağaza açmasından sonra rekabet açısından da önem kazanan caddeye Zara ve H&M de geliyor

Belediyeler, 2 şehirde 2 arsa ile 3 bina satıyor! Fiyatlar 60 milyon TL'yi aşıyor! 

Kastamonu ve Trabzon'da 2 arsa, 3 bina satılıyor. Peki iki şehirdeki satışı yapılacak bina ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Peker GYO Almanya'dan 48 dairelik bina satın aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Almanya'nın Heinsberg şehrinde yer alan 48 dairelik bir binayı satın aldı...

Tire Süt Kooperatifi TÜDAŞ’ı satın aldı!

Tire Süt Kooperatifi, 42 bin metrekarelik alanda inşa edilmiş ve uzun zamandır atıl duran TÜDAŞ'ı satın aldı. Daha önce de iki kez satışa çıkan ancak alıcı bulunmayan bina ekonomiye kazandırılacak.

Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bina satın aldı!

Türkiye'de yeme içme pazarında yaptığı satın almalarla adını duyuran Doğuş Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bir bina satın aldı.

Ferit Şahenk, Atina'daki Kanada Büyükelçilik binasını satın aldı!

Türkiye'de yeme içme pazarında yaptığı satın almalarla adını duyuran Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bir bina satın aldı. Şahenk, Kanada'nın Atina'daki Büyükelçilik binasını bünyesine kattı.

Wilma Elles Balat'tan bina satın aldı!

Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye'den kazandığını yine Türkiye'de değerlendiriyor. Ünlü oyuncu son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı.

Beyazıt Öztürk Karaköy'de 5 milyon dolara bina satın aldı!

Şov programı bu sezon 20.Yılına girecek olan Beyazıt Öztürk, farklı bir iş koluna daha atılmaya hazırlanıyor. Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı.

1943 yılında Eğitim Bakanlığı, tarihi Odeon binasını satın alacak!

1943 yılında Eğitim Bakanlığı, İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi Odeon binasını Akşam Sanat Mektebi tesis etmek üzere satın almaya karar vermiş ve bina sahipleriyle 167 bin lira üzerinden pazarlık yapmış.

Çeşme Belediyesi eski buz deposunu satın aldı!

Sahil şeridinde yıllardır atıl duran yapının bulunduğu alan satın alındı. Eski buz deposu, Çeşmeli'nin oldu. Çeşme Belediyesi, İmar Planı'nda "belediye hizmet alanı" olarak geçen bina ve arazisini belediye meclisinden aldığı yetkiyle satın aldı.

Hisseli bina satışı nasıl yapılır?

Hisseli bina satışı, bir kimseye bağış yolu ile yapılabileceği gibi satış yolu ile de yapılıyor. Peki, hisseli bina satışı nasıl yapılır? Hisseli bina satışı için diğer hissedarların onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Deniz GYO Beyoğlu'nda bina satın aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Denizbank'tan Beyoğlu ilçesi, Kemankeş mahallesindeki binayı 25.000.000,-TL'dan satın alınacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Prenta Sistemi ile bina satın almak istemeyenler kiralama yapabiliyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

mango bina satın aldı Haberi

mango bina satın aldı



İstanbul’un kalbi olarak anılan Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin perakendedeki şöhreti

her geçen yıl artıyor. Geleneksel kimliğinin yanına, ünlü yabancı markaların açtığı

mağazalarla uluslararası etkinlik de katan caddenin yeni misafirleri iki hazır giyim devi İspanyol Zara ve İsveçli H&M.


Vastend kiraladı


Lacoste, Adidas, Nike, TopShop, Benetton’un da aralarında bulunduğu pek çok yabancı markanın mağazasının yer aldığı İstiklal Caddesi için en önemli dönüm noktalarından biri 2007’de İspanyol Mango’nun açtığı mağaza oldu. Beyoğlu mağazasının açıldıktan kısa bir süre sonra, dünyadaki 2 binden fazla Mango mağazası arasında en çok satış yapan ikinci mağaza haline gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Hızlı moda (fast fashion) alanında hazır giyimin en güçlü rakipleri olarak gösterilen Zara ve H&M, Mango'yu takip ederek sacayağını tamamladı.


Zara, caddedeki ilk mağazası için Galatasaray Llsesi'nin hemen yanında bulunan Yapı Kredi...