29 / 04 / 2024

Manhattan manzaralı konutlar

Manhattan manzaralı konutlar

New York'un gökdelenlerle ünlü bölgesi Manhattan'da Central Park manzaralı konutlar el yakıyor. 100 metrekarelik bir ev ortalama 6 milyon dolar yani 12 milyon TL'ye satılıyor...

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Deprem korkusu konut tercihini değiştirdi: Manzaralı evlere talep azaldı!

Kiralık ve satılık konutlarda talepler değişti.  Deniz manzaralı, yüksek katlı ve lüks konutlar yerine artık depreme dayanıklı, kayaç zeminli, yatay mimariye sahip, sıfır veya birkaç senelik binalar aranıyor. 

Kanal İstanbul konutlar için 2 milyar 157 milyon liralık sözleşme!

Kanal İstanbul manzaralı konutları için dev bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar!

Kanal İstanbul manzaralı olduğu iddia edilen evler satışa sunuldu!

Bazı internet sitelerinde İngilizce ve Arapça şekilde Türkiye’den ‘vatandaşlık garantili’ konutların pazarlaması yapılıyor. Bu siteler aracılığıyla Kanal İstanbul manzaralı olduğu ileri sürülen projelere de yer veriliyor. 

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Kanal İstanbul güzergahında kimlerin konutu var?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini ve konut planlarını kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Kanal İstanbul manzaralı konutları kimler alacak?' başlıklı yazısı...

Justin Timberlake Manhattan manzaralı 7 odalı daire aldı!

Şarkılarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran yetenekli şarkıcı Justin Timberlake yaşadığı lüks eviyle de gündeme geliyor. Timberlake, sıra dışı ve renkli kişiliğini yaşam alanına da yansıtıyor.

Gemlik'te konutlar maliyetine takas edilecek!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüme ilişkin, yerleşim yeri olan makilik alanlara sağlam ve deniz manzaralı konutlar yapılarak, isteyen vatandaşımızla maliyetine takas edileceğini açıkladı. 

Deniz manzaralı konutlar müteahhide sınıf atlatıyor!

Deniz ve göl manzarası sunan gayrimenkul projeleri müteahhitlik firmalarını olduğu kadar alıcıları da çekmeyi sürdürüyor. Hızlı ve yüksek satış rakamlarına sahip olan bu projeler müteahhit için bir prestij unsuru da olabiliyor.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Sakarya Gölbaşı Konakları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Göl manzaralı ve yeşilin ortasında yaşama hayali kuranlar için yapımına başlanan proje hızla devam ediyor. Serdivan sırtlarında göl manzaralı konutlar muhteşem manzarası ve kullanışlı mimarisi ile şehrin tektaşı olarak adlandırılıyor.

Manhattan manzaralı konutlar Haberi

Manhattan manzaralı konutlar

New York'un gökdelenlerle ünlü bölgesi Manhattan'da Central Park manzaralı konutlar el yakıyor. 100 metrekarelik bir ev ortalama 6 milyon dolar yani 12 milyon TL'ye satılıyor. 


BÜYÜK şehirlerde yeşil alanların li şehri New York'un gökdelenlerle hemen batısındaki dairelerin metdeğeri her geçen gün artıyor. Ta- ünlü bölgesi Manhattan'da artık en rekare fiyatı 60 biıı dolara ulaşmış bii bu fiyatlara da yansıyor. Deniz pahalı daireler Central Park'ın çev- durumda. Bu da 100 metrekarelik ve doğa manzaralı evler her yer- resinde. Son yapılan araştırmaya bir evin 6 milyon dolara alıcı bilide ateş pahası. ABD'niıı en önem- göre Central Park'ın güney girişinin ıııası demek. Yani 12 milyon TL. 


Akşam...