26 / 05 / 2024

Manifaturacılar Çarşısı fiyat

Manifaturacılar Çarşısı fiyat

Manifaturacılar Çarşısı 1. Blok'ta yer alan 4 mağaza İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Söz konusu mağazaların toplam bedeli 1 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor! SUV'ların yarı fiyatına satılacak!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor. Söz konusu modeller SUV'ların yarı fiyatına satılacak...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

A101'de Adidas spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Adidas spor ayakkabısı fiyat listesi!

A101 Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Adidas markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 24 Mart tarihinde geçici olarak kapatılan Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı...

Tarihi Mısır Çarşısı 1 Haziran'da kapılarını açıyor!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatılan tarihi Mısır Çarşısı, 1 Haziran'da yeniden açılıyor.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

Manifaturacılar Çarşısı fiyat Haberi

Manifaturacılar Çarşısı fiyat

İstanbul 10. İcra Dairesi; Fatih Hacıkadın Mahallesi, Manifaturacılar Çarşısı 1. Blok'ta yer alan 4 mağazayı satışa çıkarıyor. Mağazaların toplam bedeli 1 milyon 150 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 24 Kasım 2014 günü 13:30 itibariyle İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma sureti ile yapılacak.


İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2011/1607E


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2011/1607 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İli, Fatih İlçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 parsel sayılı 21.022,59 m2 yüzölçümlü, anataşınmaz niteliği "Altışar katlı Bir İki Üçüncü Blok ve Dört katlı Dört Bloklu Altı yüz altmış sekiz bağımsız Bölümlü manifaturacılar çarşısı" olan 1. Blok, 3. Kat 144 Bağımsız bölüm numaralı. Kat Mülkiyetli, 55/42000 arsa paylı...