04 / 05 / 2024

Manisa 114 mahalle projesi

Manisa 114 mahalle projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarına da değinerek, ilçeye 55 milyon değerinde yatırım yaptıklarını ifade etti.

Manisa'da 114 mahallenin altyapısı yenilenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 95 mahalle projesi ile 17 ilçede başlattığı eski altyapıları yenileme çalışmalarına, 114 mahalle projesi ile devam edecek.

TMMOB'dan Manisa deprem raporu: 42 mahalle fay üzerinde!

Jeoloji Mühendisleri Odası’nın, Manisa’nın diri fay hattı üzerinde bulunduğu belirtilen raporunda acilen harekete geçilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Raporda master planlarının hazırlanmasının öneminin de altı çizildi. 

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

MASKİ'den 175 milyonluk dev proje!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ‘114 Mahalle Projesi’ni geliştirerek mahalle sayısını 130’a çıkardı.

Manisa Yunusemre'de 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi, 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılışa katılarak, çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini belirtti.

Manisa'ya yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Muhtarlar Derneği'nin organizasyonuyla, Yunusemreli Mahalle Muhtarları ile buluştu. Toplantıda yatırım ve projelerden bahsedildi.

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

Manisa Köprübaşı'nda hangi projeler hayata geçirilecek?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı’nda hayata geçireceği projeler, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Rahmi Erdem ve MASKİ Sorumlusu Enver Çetin tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Manisa Selendi'nin yolları onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Kazıklı Mahallesi Tüller ve Havanoğlu bağlılarında yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalardan memnun kalan mahalle halkı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Tirkeş yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı İlçesi Tirkeş Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Bilal Arslan ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Manisa Turgutlu'daki çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Çıkrıkçı Mahallesi düğün salonu çevresine kilit parke taşı döşedi. Mahalle sakini Kerim Kaya da yapılan hizmetler için pankart yaptırarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Değnekler'deki düzenleme çalışmalarında sona gelindi!

Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

Manisa ili Şehzadeler ilçesinde yer alan Kocatepe, Gediz Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar Mahalleleri içerisinde bulunan bazı alanlar riski alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Manisa 114 mahalle projesi Haberi

Manisa 114 mahalle projesi


Turgutlu’da toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi kapsamında yapılan araç teslim töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,  MASKİ bünyesinde yürütülen çalışmalarla ilçeye kazandırılan ve kazandırılacak olan yatırımlardan da bahsetti.

“Daha temiz bir Gediz, Turgutlu ve Manisa için!”

Çevre kirliliğine son vermek adına büyük projelere imza attıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, daha temiz bir Manisa için çıktıkları yolda inşa edilen atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların noktalandığını vurguladı. Başkan Ergün, “36 milyonluk dev bir yatırımı Turgutlu’muza kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Tesisimizde önümüzdeki ay test çalışmaları kapsamında su alımına başlayacağız. Gediz Nehri’ni eski balık tutulan ve bereketli günlerine döndüreceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözü yerine getirmek adına siz hemşehrilerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tüm çabamız daha temiz bir Gediz, daha temiz bir...