07 / 05 / 2024

manisa 450 araçlık otopark

manisa 450 araçlık otopark

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mevcut Ali Rıza Çevik Ortaokulu'nun altına yapılacak 450 araçlık otopark ile yeni okul binası projesinin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay beklediğini açıkladı.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan bayram müjdesi! Çocuklu ailelere 450 TL harçlık verilecek!

Bayram sürprizi! Çocuklu ailelere özel olarak 450 TL nakit harçlık veriyoruz. Başvurunuzu hemen yapın ve bu fırsatı kaçırmayın!

Çocuk sahibi ailelere uçuran haber! Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 1-2 çocuğa 350, 3 çocuğa 450 lira harçlık! 

1-2 çocuğa 350, 3 çocuğa 450 lira harçlık verilecek! Çocuğunuz varsa Aile Bakanlığı ödeme yapıyor! Siz başvurun paralar tık diye çocuklara bağlansın! Anasınıfı, ilkokul öğrencileri bu fırsattan yararlanabilecek. İşte bütün ayrıntılar...

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ğassen Abuzahar tarafından kuruldu.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

manisa 450 araçlık otopark Haberi

manisa 450 araçlık otopark


MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mevcut Ali Rıza Çevik Ortaokulu'nun altına yapılacak 450 araçlık otopark ile yeni okul binası projesinin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay beklediğini açıkladı. 


Şehzadeler Ali Rıza Çevik Ortaokulu Müdürü Mustafa Ekemen, Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Ağar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bedriye Eyi, Şennur Aşkın ve Nuran Şahin ile birlikte MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ali Rıza Çevik Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Ağar, büyükşehir belediyesinin okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, mevcut okullarını altına yapılacak otopark ve yapılması düşünülen yeni okul binası konusundaki gelişmeleri merakla beklediklerini dile getirdi. 


ONAY BEKLENİYOR


Büyükşehir belediyesi olarak bütçeleri dahilinde eğitime gereken desteği verdiklerini belirten Başkan Ergün, okulun altına yapılacak yer altı otopark projesi ile üstüne...