05 / 05 / 2024

Manisa Ahmetli yol yatırımları

Manisa Ahmetli yol yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerinin yollarını kilit parke taşı döşeyerek yeniledi. Hacıköseli Mahallesine 25 bin metrekare, Bahçecik Mahallesine ise 17 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

Manisa Ahmetli'nin yol standardı yükseliyor!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerinin yolları Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenerek, yenileniyor. İki mahalleye toplamda 42 bin metrekarelik parke taşı döşeneceği ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği belirtildi.

Manisa Ahmetli, büyükşehirle prestij kazandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara Büyükşehir farkını yaşatıyor.

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Manisa 7 Eylül Caddesi'ne modern dokunuş!

İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da 7 Eylül Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesine başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından 7 Eylül Caddesi modern bir görünüme kavuşacak.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Manisa Kırkağaç'taki yol çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Küçükyaya ile Siledik Mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Manisa Ahmetli yol yatırımları Haberi

Manisa Ahmetli yol yatırımları


İl genelinde yolların kalitesini yükseltmek ve ulaşım sorunlarını azaltmak için yol ağında çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de iki mahallenin daha yollarını yeniledi. Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerine kilit parke taşı döşendi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahallelerin yazın toz topraktan kışın ise çamurdan kurtulduğunu belirtti. Yenilenen yolların ulaşım standardını da yükselttiği belirtilirken Hacıöseli Mahallesine 25 bin metrekare, Bahçecik Mahallesine de 17 bin metrekare olmak üzere iki mahalleye toplamda 42 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendiği ifade edildi.

“Hemşerilerimiz en iyisini hak ediyor”

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarındaki tüm bölgelere en güzel hizmetleri sunmanın çabası içinde olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde mahallelerimizde yoğun bir çalışma içindeyiz. Köyden mahalleye dönen yerleşim...