04 / 05 / 2024

Manisa Ahmetlinin altyapısı yenileniyor mu

Manisa Ahmetlinin altyapısı yenileniyor mu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesinde toplam 56 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniliyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Adanalı müteahhitler altyapı sıkıntısı çekiyor!

İş adamı Ali Uğur Akbaş, Adana'da inşaat ve müteahhitlik sektörünü değerlendirdi. Akbaş, müteahhitlerin en büyük sıkıntısının altyapı olduğunu belirtti.

Manisa Ahmetlinin altyapısı yenileniyor mu Haberi

Manisa Ahmetlinin altyapısı yenileniyor mu


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği 95 Mahalle Projesi ile mahallelerin alt yapı yaralarını sarmaya devam ediyor. MASKİ, Ahmetli’nin mahallelerinde 31 bin metre içme suyu, 25 bin metre kanalizasyon alt yapı çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ ekipleri,  Kargın mahallesinde 5 bin 300 metrelik kanalizasyon ve içme suyu çalışmasını tamamlarken, Bahçecik mahallesindeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerini de bitirdi. İlçenin Dereköy mahallesindeki 3 bin 200 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarında sona yaklaşan MASKİ, çalışmanın tamamlanmasının ardından mahallede yaklaşık 4 bin metre içme suyu şebeke hattını yenileyecek.

Depolar yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde vatandaşa daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yürüttüğü su deposu yenileme çalışmaları Ahmetli’de de devam ediyor. İlçenin Kestelli ve Kendirlik mahallelerindeki içme suyu depoları yenilenerek, mahalleye...