26 / 07 / 2024

Manisa Akçapınar yol yenileme

Manisa Akçapınar yol yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından, yolları yenilemek için kilit parke taşı döşeme işlemlerine başladı. Mahalleye 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa'da elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler'de çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Manisa Akçapınar yol yenileme Haberi

Manisa Akçapınar yol yenileme


Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde yenilenen içme suyu ve kanalizasyon altyapısının ardından mahallede kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve Akçapınar Mahalle Muhtarı Hamza Çalık, birlikte inceledi. Kutar, Akçapınar Mahallesi’ne 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeneceğini söyledi.

Muhtar Çalık’tan Başkan Ergün’e Teşekkür

Akçapınar Mahalle Muhtarı Hamza Çalık, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salon, altyapı yenileme çalışmaları ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları için Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti. 



Manisa Büyükşehir...