28 / 04 / 2024

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.



Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından mühürlenen alan, eski Okmeydanı SSK Hastanesi’nin arka tarafındaki Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’a ait olan arsadaki inşaatın olması tepkilere neden oldu.

Şişli Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu mühürlemenin hastanenin başhekimliğinin şikayeti üzerine olması da dikkat çeken bir başka ayrıntı olarak öne çıktı.

KESKİN BU OLAYI KİMSENİN DUYMASINI İSTEMEDİ

Şişli Belediyesi’nin bu inşaat için ciddi hazırlıklarda bulunduğu ve meclisin karar verdiği belirlendi. Onca hazırlığa rağmen bir belediyenin inşaatının kaçak duruma düşmesine engel olunamadı.  

Muammer Keskin, bu mühürleme olayını kimse duymadan ve meclis üyelerinin de sorgulamasına ve tartışmasına izin vermeden kapatmak istedi. Bunun için de her zamanki gibi ‘Keskin’ bir çözüm buldu.

MÜHÜR SKANDALINA BAŞKAN KESKİN’İN ‘KESKİN’ ÇÖZÜMÜ

Muammer Keskin tüm meclis toplantılarını meclis toplantısının yapılmasını planladığı gün ve 1 saat öncesi gerçekleştirdi.

Bu ay grup toplantısını ise, 3 gün önceye çekerek yemekli yaptı. Tüm gündem konuşuldu. Gündemde olmamasına rağmen mühürlenen yerde konuşuldu. Ama konu ile ilgili yeteri kadar talimat verilmedi.

Keskin meclis üyeleriyle gerçekleştirdği grup toplantısının bir gün ardından meclise ek gündem ekletti. Bu gündem ise mühürlenen yerin imara açılması oldu.

MECLİS ÜYELERİNE DAHİ BİLGİ VERMEDİ

Bu gündemin yapılan grup toplantısının ardından eklenmesi, mühürlenen yerin imara açılacak olması ve meclis üyelerine söylenmemesi dikkat çekti.

Uzun zamandır yapılmayan ve Pazartesi günü yapılması planlanan meclis toplantısının hareketli geçeceği belirtiyor.


Geri Dön