30 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir kaçak yapılaşma

Manisa Alaşehir kaçak yapılaşma

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için zabıta ekipleri de denetimlerini artırdı. Hazine arazisi üzerine kaçak yapıldığı tespit edilen bir bina ekipler tarafından yıkıldı.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manisa ili Alaşehir ilçesi Ilıca Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 710 bin 344 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Manisa Alaşehir kaçak yapılaşma Haberi

Manisa Alaşehir kaçak yapılaşma

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yüksek inşaat maliyetleri nedeniyle kaçak yapı yapmaya teşebbüs edenler sıkı takibe alındı. Zabıta ekipleri tarafından hazine arazisi üzerine kaçak yapıldığı tespit edilen tek katlı yığma bir bina ekipler tarafından yıkıldı ve ilgili kişilere ceza kesildi. Kaçak yapılaşmayı yeniden bürokratlarıyla masaya yatıran Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban; Şehircilik ve İmar Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Kaçak Yapı Denetim Birimini, mobil hareket kabiliyeti çok daha yüksek olan Zabıta Müdürlüğü bünyesine katarak yeniden yapılandırdı. Söz konusu Müdürlüğünün; büyükşehir olmadan önceki sorumluluk alanlarına ilave olunan 54 katlık artışa paralel olarak, takviye edilen personeli ile kurulan motorize ekiplere destek için alınan 4x4 arazi aracıyla beraber, içerisinde kaçak yapı denetim biriminin de olduğu ekiplerin alan hakimiyetinde çok ciddi yükselişler kaydedildi. Sürekli hareket...