02 / 05 / 2024

manisa Ali Baba Türbesi yenileme

manisa Ali Baba Türbesi yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı hizmetlerle tarihi ve manevi mirasına sahip çıkmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışması başlatıldı.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Kent Estetiği Daire Başkanlığı binası inşaatında son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kırtık Şantiyesini ziyaret etti ve mesai öncesinde sahada özveriyle çalışan personellerle görüştü.

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

manisa Ali Baba Türbesi yenileme Haberi

manisa Ali Baba Türbesi yenileme


Manisa Büyükşehir Belediyesi,  ilçelerde yaptığı hizmetlerle tarihi ve manevi mirasına sahip çıkmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gölmarmara ilçesinde bulunan Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışması başlatıldı. Bu kapsamda türbenin iç ve dış boyama,  laminat parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi’nin tarihine, dinine ve bayrağına sahip çıktığını belirten vatandaşlar, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçemize layık projeler üretiyor. Ali Baba Türbesi’ne gidip dua ediyor, adak adıyorduk. Bakımsızlığı, muhterem Ali Baba’ya yakışmayacak derecedeydi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Çalışmaların tamamlanmasının ardından türbe daha bakımlı olacak” diye konuştular.



Manisa Büyükşehir...