01 / 05 / 2024

manisa altyapı sorunları

manisa altyapı sorunları

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 114 mahallede eskiyen altyapı sistemlerini yenileyerek veya yenilerini kurarak 456 projeyi hayata geçirecek.

Manisa Gördes’in altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Manisa Gördes’e bağlı mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların içme suyu ve kanalizasyon problemlerini çözen ekipler vatandaşların yüzünü güldürdü...

Manisa Halitpaşa'nın altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa’nın altyapı sorunlarını bir bir çözen MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nin de sağlıklı işleyen bir kanalizasyona kavuşması için etüt ve projelendirme çalışmalarına başladı.

Manisa'nın altyapı sorunu çözülüyor!

MASKİ altyapı sorunlarını çözmek için ilk adımı attı. Manisa Merkeziyle birlikte, 17 ilçeyi kapsayan çalışmalar sayesinde içme suyu, kanalizasyon ve arıtma sorunu yaşayan mahallelerin rahat bir nefes alacağı belirtildi

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Bitlis'te atıl durumdaki 326 konut yıkılıyor!

Bitlis'te merkeze bağlı köylerde 11 yıl önce evleri doğal afetlerden hasar gören vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak adına yaptırılan ancak altyapı sorunlarından dolayı kullanılmayan 326 konutun yıkımına başlandı.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

manisa altyapı sorunları Haberi

manisa altyapı sorunları

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 114 mahallede eskiyen altyapı sistemlerini yenileyerek veya yenilerini kurarak 456 projeyi hayata geçirecek. 


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yıllar önce döşenmiş eski hatları yenileme ve hiç altyapı sistemi bulunmayan mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon hatları projelerine devam ediyor. İhale çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Manisa'nın köyden mahalleye dönüşen yerlerinde yaşayanların uzun yıllar altyapı sorunu yaşamayacağı bildirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 114 mahalle projesinde ilk etapta Salihli, Sarıgöl, Alaşehir ve Ahmetli'de kanalizasyon, içme suyu, enerji temini, dere ıslahı kesin projelerinin ihalesi gerçekleştirildi. MASKİ Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, "Uzun vadeli olarak hazırladığımız altyapı yenileme çalışmalarında 114 mahallenin daha altyapı sorunu ortadan kalkacak. İlk etapta 4 ilçemizdeki 25 mahallede kanalizasyon, 15 mahallede içme suyu,...