27 / 04 / 2024

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde büyük altyapı dönüşümü sağlayan 95 Mahalle Projesi’ni etap etap bitirmeye devam ediyor. MASKİ, Köprübaşı’nın Alanyolu, Kıranşeyh, Arpacı ve Tokmaklı mahallelerinin ardından, son mahalle olan Yumuklar’daki çalışmalarına da start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallenin 3 kilometrelik içme suyu şebekesi yenileniyor. Yapılan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara daha güvenli ve kesintisiz su temin edilmesinden sonra ise, yıllar önce döşenen ve kullanılamaz halde olan kanalizasyon sistemi de MASKİ tarafından sağlıklı hale getirilecek.

“Allah Büyük Başkandan razı olsun”

Yumuklar Mahalle Muhtarı Muhsin Güler, yapılan çalışmalar sayesinde mahallelerindeki bütün sorunların tek tek ortadan kalktığını ifade etti. Muhtar Güler, “Mahallemizin kanalizasyon hattı yıllar önce kısıtlı imkanlarla yapılmış ve çalışmaz durumdaydı. Aynı şekilde su şebekemiz de çok eski ve sıkıntılı. Şimdi ikisi de değişiyor. Altyapı bitip taş döşemelerimiz de başlayınca mahallemiz tamamen yenilenmiş olacak. Yumuklar 100 yıllığına garantide diyebiliriz.  Bütün sorunlarımız bir bir halloluyor. Allah, Büyük Başkan Cengiz Ergün’den razı olsun. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a da çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön