18 / 05 / 2024

manisa altyapı sorunu son durum

manisa altyapı sorunu son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözdü. Kanalizasyon hattının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulduğunu ifade ettiler.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

manisa altyapı sorunu son durum Haberi

manisa altyapı sorunu son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözdü. Heyelan yaşanan mahallede toprak kayması nedeniyle kanalizasyon hattının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulduğunu ifade ettiler.Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların kanalizasyon sorununa el attı. Bölgede zaman zaman heyelan nedeniyle yollarda kayma olduğu ve kanalizasyon hattının etkilendiği belirtilerek, yaşanan sıkıntısını mahalleliyi mağdur ettiği öğrenildi. Vatandaşların isteği doğrultusunda kanalizasyon hattında çalışma yapan MASKİ ekipleri kısa sürede sorunu çözdü. MASKİ ekipleri kanalizasyon boruları yenileyerek vatandaşları mutlu etti. Yapılan çalışmalarla büyük bir sorundan kurtulduğunu belirten mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Manisa Büyükşehir...