25 / 05 / 2024

manisa altyapı sorunu

manisa altyapı sorunu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, geçtiğimiz hafta sonu Manisa Selendi’ye bağlı Kayranlar, Akçakertil ve Şehirlioğlu mahallelerinde gerçekleştirilen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Dağören'in altyapı sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözdü. Kanalizasyon hattının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulduğunu ifade ettiler.

MASKİ 97 mahallenin altyapı sorununu çözüyor!

Yıllardır sorun yaşayan mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon problemlerini sona erdirmeyi planlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, ilk etapta programına aldığı 97 mahallenin daha altyapı sorununu ortadan kaldıracak.

Manisa'nın altyapı sorunu çözülüyor!

MASKİ altyapı sorunlarını çözmek için ilk adımı attı. Manisa Merkeziyle birlikte, 17 ilçeyi kapsayan çalışmalar sayesinde içme suyu, kanalizasyon ve arıtma sorunu yaşayan mahallelerin rahat bir nefes alacağı belirtildi

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

manisa altyapı sorunu Haberi

manisa altyapı sorunu


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, geçtiğimiz hafta sonu Selendi’ye bağlı Kayranlar, Akçakertil ve Şehirlioğlu mahallelerinde gerçekleştirilen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Toplamda 6 bin metrelik ana kanalizasyon hattı çalışmasının 3 bin 500 metrelik bölümünün tamamlandığını dile getiren Genel Müdür Koç, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kanalizasyon sorununun çözüme kavuşacağını söyledi.


Yürüttüğü çalışmalarla kanalizasyon şebekesi bulunmayan mahallelerin sorunlarını bir bir çözen MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi’ye bağlı Kayranlar, Akçakertil ve Şehirlioğlu mahallelerinin kanalizasyon sorunlarına da el attı. Yıllardır kanalizasyon konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunları giderilecek. Geçtiğimiz hafta sonu Selendi’ye giden MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü Mustafa Başyiğit ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Müdür...