28 / 04 / 2024

manisa atış poligonu temel atma töreni

manisa atış poligonu temel atma töreni

Salihli Belediyesi tarafından Kabazlı Mahallesi’nde yapımına başlanan Türkiye’nin 7’nci, Ege Bölgesi’nin ise 2’nci büyük atış poligonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Manisa Kula Mezbahası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Manisa Salihli'de projeler tek tek bitiyor!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Salihli halkına verdikleri sözleri tutuyor. Kayda, Uluslararası Trap ve Skeci Alış Poligonu ile Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarının bittiğini açıkladı.

Manisa Sümerpark'ta çalışmalar başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. Ziyarette uzun yıllardır atıl olan eski Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilecek olan Sümerpark Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

manisa atış poligonu temel atma töreni Haberi

manisa atış poligonu temel atma töreni


Salihli Belediyesi tarafından Kabazlı Mahallesi’nde yapımına başlanan Türkiye’nin 7’nci, Ege Bölgesi’nin ise 2’nci büyük atış poligonunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen temel atma programına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, şube müdürleri ve avcılık ve atıcılık sporuyla uğraşan vatandaşlar katıldı.

Temeli Atılan Tesiste Neler Var

Programında açılış konuşmasını Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda yaptı. Poligonun yaklaşık 44 dönümlük arazi üzerine yapıldığını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda,“ Bu tesis Ege Bölgesi’nin 2’nci büyük, Türkiye’nin en...